theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΚΕΠ 666 ΖΑΧΑΡΩΣ


            Μια μέρα που πέρασα από το ΚΕΠ Ζαχάρως έτσι να χαιρετήσω δυο αγαπητά μου πρόσωπα, την απρόοπτη και φανταστική Μαρίνα [1] και τον γελαστό Κωστή [2], έπαθα μεγάλη πλάκα όταν είδα τη σφραγίδα  που μου το έδειξε η Μαρίνα.
    Αμέ τούτο τι είναι πάλι; Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, σίγουρα δεν την έχουν προσέξει...Για πιο λόγο και αιτία υπάρχει ο αριθμός 666; Η κοπελιά ανήξερη τόνισε ότι έγινε επί Πανταζή κι ο ίδιος έβαλε στον τίτλο το 666. Δεν χρειάζεται νομίζω να σας ενημερώσω για αυτόν ....διαβολικό αριθμό.
     Θεωρώ ότι είναι μια πανέξυπνη τοποθέτηση είτε επειδή αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη συμπόνια, την καλλιέργεια, την ομορφιά, τη δημιουργία και την εξυπηρέτηση. [Αν γίνει μονοψήφιος δίνει τον 9 (6 + 6 + 6 = 18 => 1 + 8 = 9), τον αριθμό του ανθρωπισμού.] Είτε++++++περικλύεται η Α/Μ Ο ΔΙΆΒΟΛΟς

[1] Η Μαρίνα, κοράκλα του μοναδικού και απαράμιλλου γιατρού Γιάννη Σχίζα με τις  ριζοσπαστικές και αντικαθεστηκυίες απόψεις σε πολλά θέματα, αποτελεί μια ωραία παρουσία στο φβ με περισσή φαντασία και  πανέξυπνους και άκρως ευρηματικούς σχολιασμούς, που χαίρεσαι να τους διαβάζεις. 
[2] Ο Κωστής, έχει πάθει, όπως είπε χαμογελαστός το "σύνδρομο Κόλλια". Απογοήτευση από τον Αλεξανδρόπουλο. Είναι από την Κρέστενα μεριά και για αυτό ίσως ξεχωρίζει από τους ...Ζαχαραίους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου