theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Θα ασχοληθούμε σοβαρά με τον τουρισμό;

    Διανύοντας και επίσημα τη θερινή περίοδο, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο ότι το πιο βαρύ και πολυπαραγοντικό κεφάλαιο ανάπτυξης για τον τόπο μας είναι ο τουρισμός. Έχουμε την ευλογία ο Δήμος μας (Δήμος Πηνειού) να λούζεται από τις καλύτερες και ομορφότερες παραλίες, σμαραγδένια πεντακάθαρα νερά, τεράστιες ακτές, εναλλαγές τοπίων, χρωμάτων και όλες τις ομορφιές της φύσης.

Δύο από τα βασικά έργα στην περιοχή του Δήμου μας που ήταν προγραμματισμένα από την περίοδο που ήταν περιφερειάρχης ο Απόστολος Κατσιφάρας, είναι:
  • η βελτίωση του δρόμου Γαστούνη - γέφυρα Πηνειού - παράκαμψη Βαρθολομιού
  • και ο παραλιακός δρόμος από το Παλαιοχώρι μέχρι το Αρκούδι.

   Αποτελούν δύο εμβληματικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, θα αναδείξουν καινούριες περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον και θα δώσουν νέα ώθηση ανάπτυξης στην περιοχή. Ακόμα τα περιμένουμε!
    Θα ήταν παράλειψή μου να μην τονίσω την σύνδεση του τουρισμού με τις Δομές Υγείας στην περιοχή. Η επισκεψιμότητα ανεβαίνει μόνο όταν ο λουόμενους, ο τουρίστας αλλά και ο μόνιμος κάτοικος, αισθάνονται ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο απρόοπτο που μπορεί να του συμβεί. Αυτό το κερδίζεις μόνο με στελεχωμένες δομές υγείας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ποιοτική φροντίδα υγείας.

Ωραίες οι χειραψίες και οι φωτογραφίες αλλά ας γίνει και κάτι...

ΘΕΩΝΗ ΜΠΡΑΤΗ. 
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ Γ.Ν ΗΛΕΊΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΉ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου