theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ....ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

 Και για να τελειώνουμε με την υποκρισία, την αμετροέπεια, την ανοησία και τη χυδαιότητα. Η δική μας σειρά και συνομοταξία, ξέρει από ήττες, και ξέρει να τις αντέχει... Να πέφτει και να σηκώνεται. Αφήστε λοιπόν τα μνημόσυνα. Κι εσείς κλεφτόπουλα ορέ εκεί στο ΣΚΑΙ πως έγινε και μεταλλαχθήκατε ξαφνικά!!! Α, ξέρω, ξέρω... Το κογκλάβιον αποφασίζει περί παντός, εν απολύτω αδιαφανεία και μυστικότητα... Ανεβοκατεβαζει πάπες και καρδινάλιους... Δεν θα σας βγει όμως με την Αριστερά., διότι εμείς απλά μέλη έχουμε και όχι καρδινάλιους. Αυτούς που ήδη χρήσατε ως τέτοιους από προχθές δεν θα σας βολέψουν!
Ελένη Σκάβδη
Ιδού και η χυδαία μικροψυχία της Ζαχαραίικης
..εθνικοφροσύνης σε όλο της το μεγαλείο


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΡΘΕ ΦΤΩΧΌΣ, ΕΦΥΓΕ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ
ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

     

  Η γενναία απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μας οδηγεί να αναλογιστούμε το όμορφο, τελικά, ταξίδι μας με τιμονιέρη τον ίδιο. Ένας πολιτικός ιδιοφυής, χαρισματικός με άμεση επαφή με τον κόσμο, μαχητικός και έντιμος, που δεν αναδείχτηκε με επιλογή του συστήματος διαπλοκής, αλλά από την ίδια τη κοινωνία. Ζήσαμε μαζί (και με Γλέζο-Γιάννη Μπανιά) τις ιστορικές εποχές για τη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, τη δυναμική που του έδωσε με αποτέλεσμα την ανάληψη μιας Αριστερής κυβέρνησης, ιστορικό γεγονός για Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά σε μια περίοδο λεηλασίας-χρεοκοπίας και φτωχοποίησης της χώρας με την τρόικα, εγκαταστημένη από το 2010, να διαφεντεύει και με το κύρος της Ελλάδας στο ναδίρ. Βγήκαμε από τα Μνημόνια με ψηλά το κεφάλι, με νοικοκυρεμένη την οικονομία χωρίς λοβιτούρες, με ρύθμιση του χρέους και αφήνοντας ένα μεγάλο μαξιλάρι (πρώτη φορά στην ιστορία του κράτους) για να μπορεί η χώρα να αντιμετωπίσει εξωτερικούς ή εσωτερικούς κραδασμούς. Και από πάνω να αντιμετωπίζουμε τις πολιτικές ύαινες του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου! Όλα αυτά πιστώνονται στον Αλέξη Τσίπρα!
Μας άφησε μαθήματα πως ένα κόμμα της Αριστεράς μπορεί να κυβερνήσει! Είμαστε υπερήφανοι για το ταξίδι μας!
Μας άφησε επίσης παρακαταθήκη να κινηθούμε συλλογικά ενωμένοι για την ανασυγκρότηση και προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το σήμερα και το αύριο.
Μάκης Μπαλαούρας
-----------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου