theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΥΡΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ        
   Τις προάλλες σε μια σειρά αναρτήσεων είχαμε αναφερθεί αρκετά διεξοδικά στο θέμα της ανάπλασης της Μοφκίτσας. 
   Οι κύριες ενστάσεις μας είχαν να κάνουν με τις πολλές ατέλειες και το εν γένει κιτσαριό, αλλά περισσότερο είχαν εστιασθεί στην εικόνα και τη μορφή της κύριας δημοτικής οδού και στην ολική καταστροφή  των αλωνιών, χάριν των θεών της αμάθειας και της βλακείας.
  Είμαστε σίγουροι ότι μετά την  αναφορά το κομφούζιο-πρόβλημα έγινε κατανοητό στις περισσότερες διαστάσεις του όχι μόνο από τους ειδικούς και αρμόδιους αλλά και από τους περισσότερους ενδιαφερόμενους συντοπίτες και άλλους.

         Έτσι λοιπόν, εχόντων των πραγμάτων ένα πουλάκι - μεγαλοπούλι - ανακάλυψε μέσα από το δήμο την σχετική Τεχνική Έκθεση. Δε είναι ανάγκη να είναι κανείς ειδικός, μηχανικός για να γίνει φανερό περί τίνος κομφούζιου πρόκειται. Η τεχνική έκθεση    συγκρινόμενη με μια απλή ματιά με το έργο που ήδη έχει κατασκευασθεί και βρίσκεται στο στάδιο της προέγκρισης με τρόπο σαφή και απλό αναδεικνύει τις μεγάλες ατέλειες και  ζημιές και επιβεβαιώνει την ανάγκη που ρητά εκφράσαμε ότι: 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ 
ΕΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΛΙΘΟΣΤΡΩΣΗ 
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟ ΔΕΝ 
ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
          Τελικά είναι πολύ ευχάριστο ότι οι εκκλήσεις  φαίνεται να υιοθετούνται από αρκετούς, ανάμεσα στους οποίους  είναι και ο  επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου κ. Αγραπιδάς, μια και κατάγεται από τη Μοφκίτσα. Ευελπιστούμε  ότι θα έχουμε αίσιο αποτέλεσμα. Μακάρι!!!        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου