theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ SUGARTOWN ..ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ....


ολα ρια...ολα ρα ολα ρουμ
     ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΈΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ (ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ),ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΑΛΤΩΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΛΗ ΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ!!!)ΣΥΜΠΤΩΣΗ??.ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ,ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΜΑΝΤΡΕΣ(ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥ),ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΩΝΙΑ Ε??Ε ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΡΤΟΥΜΑΣ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ),ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 
      
          Χθες αργά το βράδυ μας ήρθε το παραπάνω κειμενάκι ως σχόλιο. Επειδή είναι αρκετά αιχμηρό και εκφράζει μια αντίθετη άποψη  από αυτή που κυριάρχησε στο σχετικό αφιέρωμα για την πολεοδομία, το αναρτήσαμε σε περίοπτη θέση. 
      Από την αρχή λοιπόν μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση η άποψη του ανώνυμου μηχανικού    που είναι υπέρ του Γιαννακούλια, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις ενέργειες του γροθιά στο σάπιο κατεστημένο κύκλωμα (πολεοδομία-μηχανικοί). Πάντως διατηρούμε πάρα πολλές επιφυλάξεις  εάν πράγματι ο ανώνυμος σχολιογράφος είναι μηχανικός, χωρίς αυτό να ερμηνεύεται  ως λόγος μείωσης της σημασίας των ..καταγγελιών.Βεβαίως έχει γεννηθεί το μεγάλο ερώτημα γιατί ένας μηχανικός από τους τόσους άξιους και μη της Ζαχάρως στα τόσα χρόνια που συμβαίνουν όλα αυτά τα αίσχη δεν βγήκε παλικαρίσια να καταγγείλει την κόπρο του Αυγεία ; Μήπως μια αποδιοργανωμένη και μεθυσμένη πολεοδομία τους συνέφερε όλους; Μηχανικούς και νεοέλληνες; 
         Δυστυχώς αυτό το νοσηρό φαινόμενο της ανοχής κάνοντας τα στραβά μάτια, που είναι στην ουσία   συγκάλυψη έχει κυριαρχήσει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σχετικά με τους αντίστοιχους επαγγελματίες αλλά και πολίτες. 
                Μετα χαράς δε θα περιμένουμε και...συνέχεια.

Επίσης μας ήρθε ανώνυμα και το εξής σχόλιο, που το παραθέτω για τους ίδιους λόγους:

kala kyrie.....kollia!!!ferte mia kai mono mia nomimopoihsh paranomou authairetou pou ypegrapse o ypallhlos pou toso kai me tetoio menos prosvaletai kai tha sas poume kala kanete kai ta lete.episeis ferte mia kai mono mia taktopoihsh authairetou xwris na exei plhrwthei to analogun prostimo kai pali tha sas poume kala kanete kai ta lete...vevaia kalo tha htan na mas plhroforhsete ti egine kai me ta 300 stremmata pou phre sthn katoxh tou o adelfos tou alexandropoulou ston mpiskinokampo kai ton tropo pou ta phre.se antitheth periptwsh tha katalavoume ton logo pou grafete oti grafete kai ti exipireteiai..enhmerwste mas episeis kai gia thn sxesh tou alexandropoulou me genikh grammeta ypourgeiou....sas vazw dyskola to xerw alla ypomonh...tha vrexei klwtsies kapoia stigmh!!!

Δεν πρόλαβα να τελειώσω και μας ήρθε  από ανώνυμο το παρακάτω σχόλιο:

Φίλε που κατά δήλωσή σου είσαι μηχανικός της Ζαχαρως που ενδιαφέρεται για την αλήθεια, θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν είναι δουλειά του Αρτουμά να χωρήσει την πλατεία για τα τραπεζοκαθίσματα. Αυτή είναι δουλέιά της Δημοτικής Αρχής.
Γιαυτό δεν πρέπει να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Όσο για το απολυτήριο του Δημοτικού σου προτείνω να πάρεις το πτυχίο σου, αν ειναι απο πολυτεχνείο της Ελλάδας και να πας να το συγκρίνεις με του Αρτουμά.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου