theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ SUGARTOWN



Τα περισσότερα για αυτή την ανάρτηση  
 μας ήρθαν από δύο πουλάκια. Το ένα 
είναι μέσα στα πράγματα και πολλά 
γνωρίζει, το δε άλλο είναι απέξω κι 
αυτό γνώστης αλλά και …διώκτης.
      
            Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο περιλάλητος λοιπόν τύπος, όλο αυτό τον καιρό, αν και δεν ήταν κανονικός υπάλληλος της πολεοδομίας, αλλά φερτός από τη Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσιλευτιικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ) στην Αθήνα από κάποιους του δήμο, προκειμένου να κουκουλώσει και δικά τους …ανομήματα, αλώνιζε, έλυνε και έδενε στην κυριολεξία! Και τι δεν έκανε! Υπέγραφε άδειες οικοδομών, διακανόνιζε αυθαίρετα και πολεοδομικές παραβάσεις, νομιμοποιούσε παρανομίες σε κτίσματα,  έκανε ταυτοποιήσεις  και όλα αυτά σε 100 με 150 περιπτώσεις. Εξυπακούεται ότι οι αμοιβές, τα πρόστιμα και τα παράβολα, που έφθαναν και τις 12000 ευρώ  ήταν στην πρώτη διάταξη…..
           Εδώ και ένα μήνα ο τύπος έχει εξαφανισθεί από τη Ζαχάρω.
          Το τραγικό όμως της όλης υπόθεσης είναι ότι όλες αυτές οι άδειες και οι διευθετήσεις είναι στον αέρα. Κύκλοι των Μηχανικών υποστηρίζουν ότι είναι άκυρες και παράνομες. Οπότε πρέπει να ανακληθούν και να αντικατασταθούν νομίμως από την ίδια την πολεοδομία. Με ένα λόγο τη λέζα, τη ζημιά χιλιάδων  ευρώ θα την πληρώσουν οι δημότες και μάλιστα από τη φτωχολογιά που είναι και οι περισσότεροι ..παρανομούντες. 
        Το τραγικότερο όμως όλων, που καθιστά το πράγματα δραματικά είναι ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ. Κάποιοι επενέβησαν με το γάντι…. Μιλάμε για χοντρό, πολύ χοντρό παιχνίδι. Ούτε παράβολα υπάρχουν ούτε υπογραφές του κυρίου. 
Δυστυχώς πιάστο το αβγό και κούρευτο.….. 
  Υστερογραφο:Εγώ όμως υποστηρίζω ότι όλα αυτά είναι κακόβουλες διαδόσεις και φθηνές φημολογίες. Προς απόδειξη και πρόσκληση στα μούτρα των γνωστών κύκλων οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, εφόσον εμπλέκονται παράβολα και φορολογικά,  να καλέσουν το ΣΔΟΕ  ή το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να λάμψει η αλήθεια και κάθε κατεργάρης να πάει στο σπίτι του!   ΧΑ...ΧΑ.   ΧΑ      
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ
 ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ   ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
 ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ YOU 
TUBE  "ΔΙΑΦΘΟΡΆ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ"                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου