theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ

     Η πρωινή μου απάντηση ως αντιπαράθεση στην ανακοίνωση της παράταξης "ΝΕΔΑ" για το καυτό θέμα του Κυπαρισσιακού  Κόλπου χαρακτηρίζεται από έντονη και εξοργισμένη οξύτητα,  που πολλάκις αγγίζει την οργιλότητα και την αψιθυμία. Αυτό συντελέσθηκε αφενός γιατί οι προς αντιμετώπιση καταγγελίες και οι ισχυρισμοί υπήρξαν εντελώς άδικοι παραπλανητικοί και απαράδεκτοι και αφετέρου - και το κυριότερο - επειδή προήλθαν από την πλευρά που τόσα χρόνια ασπάζομαι και υποστηρίζω με όλο μου το σθένος και το πάθος κόντρα σε 
θεούς  και δαίμονες.
Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδρόπουλος ζαχαρω
     Ως εκ τούτου πολύ φυσικό είναι να γράφτηκαν διάφορες εκφράσεις – ατυχείς παραδέχομαι λόγω της αμφίσημης επεξήγησης – που δύνανται εύκολα να παρερμηνευτούν και να χρησιμεύσουν στον κάθε κακόβουλο καλοθελητή όπως αυτός επιθυμεί και τον συμφέρει.
      Ακριβώς τέτοια πρόταση είναι το (5) σχόλιο {Ποιος είναι ο συγγραφέας της ανακοίνωσης κάνει μπαμ κι ο κόσμος τόχει τούμπανο. Δυστυχώς σέρνει την παράταξη  από το μανίκι η καλύτερα από τη μύτη. Κρίμα!!!} για το οποίο τονίζω κατηγορηματικά ότι επουδενί   υπήρξε ουδεμία αιχμή  και υπονοούμενο για το πρόσωπο του Κώστα Αλεξανδρόπουλου είτε στη σφαίρα της ηθικότητας είτε στη σφαίρα των αστείρευτων αντοχών και ικανοτήτων. Άλλοι είναι οι αποδέκτες και γι αυτούς χτυπάει η καμπάνα.
    Αυτό έλειπε….. 
    Εξάλλου  ο Κώστας, όπως έχω τονίσει επανειλημμένα  και δημοσίως   αποτελεί  τη μόνη ελπίδα να βγει η Ζαχάρω από τον βαθύ βούρκο και τη γνωστή μέγγενη.
  Είμαι σίγουρος ότι ο σκληρός αγώνας και οι προσωπικές θυσίες του θα ανταμειφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου