theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΛΒΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ...ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

             Όπως  ενημερωθήκατε και η παρακάτω ανάρτηση αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Τσιρώνης, ως πλέον αρμόδιος για μια άλλη  φορά  δήλωσε χτες στον Πύργο καθαρά και κατηγορηματικά   για τον Κυπαρισσιακό κόλπο, ότι  είναι ΣΤΑΘΕΡΑ υπέρ της νομικής κατοχύρωσης της Προστασίας του με το διαβουλευθέν Π.Δ . Όλοι δε οι τοπικοί φορείς (δήμοι και Περιφέρειες), για μια άλλη φορά τοποθετήθηκαν διαμετρικά αντίθετα. Μια από  τα ίδια, υπερσυντηρητικές λαϊκιστικές κορώνες. Αυτό έλειπε να είχαν διαφορετική άποψη αφού με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος έχουν μια ...παράξενη σχέση όπως ακριβώς οι υψηλοί τους μέντορες, Σαμαράς, Βενζέλος και σία.
       Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη ότι ήταν  γνωστό από ημέρες ο ερχομός  του υπουργού στον Πύργο, αλλά και η σταθερή θέση στο θέμα του Π.Δ., πώς εξηγείτε την απόφαση του  δήμου Ζαχάρως, ακριβώς μια μέρα πριν, για την  προκήρυξη των καντινών στην παραλία;  
      Ο μεγάλος ανήρ της Ζούρτσης Νίκος Φάμελος, που τυγχάνει να είναι και ο δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλίας δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» :  
"οι διαδικασίες ξεκινούν σχετικά νωρίς για να είναι έτοιμη η δημοτική αρχή ενόψει καλοκαιριού και δεν θέλουμε να χαθεί χρόνος ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, για αυτό και ξεκινάμε τις διαδικασίες πριν από το Πάσχα, προκειμένου να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα», συμπληρώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες για να μπορέσει να λειτουργήσει και το «Παρά θίν’ αλός»."
         Αν είναι έτσι αξίζουν χίλια παλαμάκια, αλλά μήπως δεν είναι έτσι; Υπόψη ποτέ μα ποτέ η προκήρυξη δεν γινόταν από τον Απρίλη. Έτσι δεν είναι:
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αξίζει να παρατηρήσετε   τη διαφοροποίηση του υπουργού στην αρτιότητας της δόμησης από 20 στρέμματα του Σχεδίου Π.Δ στα 10! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου