theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!



       Σύμφωνα με έγκυρες πηγές (1) μέσα από το το ίδιο το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λόγω αντίδρασης του ΣτΕ (νομικά κωλύματα), η όλη περιοχή του Κυπαρισσιακού Κόλπου τελεσίδικα χαρακτηρίζεται ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πλέον η δόμηση απαγορεύεται όχι μόνο στην αυστηρώς προστατευόμενη περιοχή (αμμοθίνες και δασύλια) αλλά και σε όλη την Περιφερειακή Ζώνη (2). 

(1) Όπως έχει αποδειχθεί οι "έγκυρες πληροφορίες" μας είναι εγκυρότατες και δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια περίπτωση διάψευσης. Επ΄ αυτού ...κουβέντα.
(2) Όπως έχετε αντιληφθεί η Περιφερειακή Ζώνη στο δήμο Ζαχάρως καταλαμβάνει την έκταση από την Εθνική Οδό μέχρι τη Θάλασσα, (στη Ζαχάρω τα όρια ανεβαίνουν και αγκαλιάζουν τη λίμνα του Καγιάφα μέχρι επάνω το Κάτω Ξηροχώρι) εκτός βεβαίως από τα οικιστικά κέντρα (πόλεις και χωριά) καθώς και από τους υφιστάμενους οικισμούς. Πρέπει δε να τονίσουμε ότι ο Άγιος Νικόλαος στη Ζαχάρω αλλά και στο Γιαννιτσοχώρι δεν θεωρούνται οικισμοί, οπότε όλα τα οικήματα θεωρούνται αυθαίρετα και θα γκρεμισθούν, ανεξαρτήτως του εάν έχουν νομιμοποιηθεί στο παρελθόν.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ......ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΑΣΜΑ  ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣΤΙΧΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου