theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤHΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΟΜΡΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

        Επιτέλους μετά από 3,5 χρόνια άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος στο Γιαννιτσοχώρι για το γνωστό τραγικό θέμα. Αναφερόμαστε σε εκείνο το απαράδεκτο γεγονός, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού ρίχνουν τα βοθρολύματα στον αγωγό των ομβρίων με ότι αυτό έχει συνέπειες. 
         Τότε στις 12-8. 12 γράφαμε:      Οι συνθήκες στο χωριό είναι πολύ άσχημες. Η δυσοσμία πολλάκις είναι αφόρητη και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι τεράστιος. Όλοι οι άγιοι του εσωτερικού και του εξωτερικού έχουν βάλει το χέρι τους και μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανισθεί η χολέρα και η ηπατίτιδα.   Σε επάλληλους κύκλους συναντιόνται η ρύπανση, η μόλυνση και εντέλει η πλήρης υποβάθμιση του περιβάλλοντος με όλα τα παρεπόμενα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για αποχετευσεις
    Πλέον μετά την επέμβαση του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας οι Γιαννιτσοχωρίτες τρέχουν και δε φτάνουν. "Βαράτε ποδαράκια μου". Καθημερινά οι υδραυλικοί χαλάνε, σπάζουν και φτιάχνουν νέες σωληνώσεις. Βλέπετε έχει έρθει χαρτί ονομαστικά και προειδοποίηση από τον εισαγγελέα για μεγάλο πρόστιμο. Πολλές παρανομίες έχουν αποκατασταθεί, να δούμε μέχρι που θα πάει το πράγμα. Καλά λένε όπου δεν "πίπτει λόγος πίπτει ράβδος".
      Βεβαίως και τι δε λέγεται και φέρεται εις το χωρίον τούτο. Ως συνήθως  οι περισσότεροι τα ρίχνουν πάνω μου, αποδιοπομπαίος τράγος! Αρκετοί δε κατάφατσα με κατηγόρησαν ότι όλα αυτά γίνονται από δική μου καταγγελία. Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και για να λάμψει η αλήθεια ευτυχώς που υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις (κλικ ΕΔΩ  και ΕΔΩ) και αποδεικνύεται περίτρανα ότι η καταγγελία έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τριγάζη. Σίγουρα για μένα έκανε πολύ καλά μια και η κατάσταση είχε παραγίνει και το χωριό είχε γίνει ένας βόθρος.  
Ίδομεν θα γίνει ή θα μείνει το πράγμα στη μέση, ως συνήθως.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου