theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Το άκρον άωτον του φτηνού Λαϊκισμού

    Όποιος δεν διάβασε το βαρυσήμαντο άρθρο-διακήρυξη της Ζαχαραίας βουλευτίνας Αυγερινοπούλου προχτές έχασε. Ομολογώ ότι τέτοιο ευφάνταστο και περισπούδαστο κείμενο, ποτέ μου δεν έχω διαβάσει. Δεν βρίσκω λόγια να το χαρακτηρίσω. . Ο φτηνός λαϊκισμός και η κοροϊδία δεν έχουν όρια, αλλά και η πρόκληση... Θου Κύριε Φυλακήν τω στοματί μου
Η κυρία βουλευτής  σίγουρα  μας νομίζει μικρά μηρυκαστικά και ότι τρώμε σανό.. 
       Εξαρχής με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο μας βεβαιώνει  ότι η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης με τις ε ξ ε ι δ ι κ ε υ μ έ ν ε ς γνώσεις που διαθέτει, τήρησαν  όλες τις κεντρικές  προεκλογικές δεσμεύσεις.
     Δείτε  λοιπόν πώς εννοεί η ίδια και όλοι οι ΑΡΙΣΤΟΙ νεοφιλελεύθεροι την τήρηση των λόγων και των δεσμεύσεων στον λαό, αναφέροντας τα κυριότερα με την ίδια σειρά και όπως ακριβώς τα γράφει: 
    📕Παιδεία: αναβάθμιση  με 25.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. {;;;}
    Υγεία:    τσιμουδιά ......
  📕Εθνική Άμυνα: επέκτεινε τα ναυτικά μίλια της χώρας μας, δηλαδή την ελληνική επικράτεια, από 6 σε 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο. 
    📕Επενδύσεις: έγινε προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, 
καθώς οικονομικοί κολοσσοί έχουν ήδη επιλέξει τη χώρα μας για την ίδρυση των εταιριών, των παραρτημάτων τους και των ερευνητικών τους κέντρων.
          Υπόψη τονίζει ότι "αυτές αλλαγές  συντελέστηκαν μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον και αλλεπάλληλες κρίσεις, την πανδημία, τις προκλήσεις στο Αιγαίο, την ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο στην γειτονική Ουκρανία που έχει σαν αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο κύμα ακρίβειας, τις φυσικές καταστροφές, εξελίξεις στις οποίες, πάντως, η πολιτεία έχει καταφέρει να υψώσει μια σειρά από ισχυρά «αναχώματα»".  

Πάμε παρακάτω
   📕Πληθωρισμός - Ακρίβεια :Στο β εξάμηνο του 2023, ο πληθωρισμός αναμένεται να αποκλιμακωθεί. Υπολογίζεται ότι το κόστος των προϊόντων, το κόστος ζωής των Ελλήνων θα μειωθεί σημαντικά και η αγοραστική μας δύναμη θα αυξηθεί εκ νέου. 
                    [Συγνώμη αυτό δεν χαρακτηρίζεται με τίποτα...
    📕«Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», Με μέριμνα του Πρωθυπουργού προχωράει η εκπόνηση μελετών για το τμήμα ενώ προχωράει η αναβάθμιση και επαναλειτουργία της μετρικής γραμμής Κάτω Αχαΐα – Πύργος
[Εδώ δεν έχουν γίνει ούτε καν μελέτες αλλά προχωράνε. Και μετρό στον Πύργο!
    📕  Καϊάφα Παρά Θιν Αλός Σημαντική αναπτυξιακή εξέλιξη αποτελεί και το γεγονός ότι έχει ανοίξει ήδη ο δρόμος για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του Καϊάφα. Εταιρίες σημαντικές έχουν υποβάλλει προτάσεις για επένδυση στην περιοχή μας, ενώ άμεσα αναμένεται ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση τόσο του Καϊάφα όσο και την επαναλειτουργία του Παρά Θιν Αλός. 
           Ζαχαραίοι και λοιποί μείνετε ήσυχοι, ΟΛΑ θα  τακτοποιηθούν
                             [Για τον Άγιο Νικάλαο κιχ....] 
  📕Έχει υπογραφεί η χρηματοδότηση της μελέτης ύψους 8.610. 434 για τον ευρώεκσυγχρονισμό και αξιοποίηση του Φράγματος Πηνειού και της Λίμνης Καραμανλή,
[και με ευρώεκσυγχρονισμό όμως..  
     📕 Παράλληλα δρομολογούνται:
   α)  Μεγάλα έργα υπογειοποίησης του αρδευτικού νερού στην Γαστούνη και τα Μυρτούντια, 
   β) Έργα προστασίας της Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου στα Λεχαινά 
   γ)   Νέες μονάδες για την επεξεργασία των βιοαποβλήτων.
   δ) Νέο ειδικό χωροταξικό σχέδιο με αναθεώρηση των ζωνών στο Νομό μας που,
 ανοίγουν το δρόμο για νέες μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις στο Νομό Ηλείας, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες και πρόσθετες θέσεις εργασίας, νέα και πρόσθετα εισοδήματα.
          Εδώ πλέονσηκώστε και τα χέρια και τα πόδια, ανοιχτά όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου