theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

 ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ








    Μάλιστα! Η  Βουλευτής Ν. Ηλείας Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, συνεχώς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα κυβερνητικά όργανα, υπουργούς για την προώθηση των θεμάτων της Ηλείας. Αυτό βεβαίως μας το βεβαιώνει η ίδια, λες κι αυτό δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις του κάθε βουλευτή. Εκείνο το θρυλικό που μας είχαν μπαφιάσει "κατόπιν ενεργειών μου" τώρα το λένε "μετά από διαρκή επικοινωνία".
   Φανταστείτε τι έχει να γίνει μέχρι τις εκλογές! 
   Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση έγινε χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης αποχετευτικού δικτύου και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Νέας Φιγαλείας καθώς και αυτήν που θα οδηγήσει στην αξιοποίηση και ανάπλαση παλαιών αποθηκών και επανάχρησή τους ως χώρο νέου δημαρχείου. 
    Ξέρετε πόσες μελέτες έχουν εκπονηθεί για τον Καϊάφα από τη Ν.Δ, μέχρι το 2015; Είκοσι τέσσερες!!! Οι μελέτες δηλαδή ανακοινώνονται για εντυπωσιασμό και επικοινωνιακούς λόγους και ... παραμένουν στα συρτάρια. 
  Τέλος πάντων ας είναι.. Αν τα εξηγούμε καλά, πρόκειται για αποχετευτικό δίκτυο στα παραλιακά χωριά και δεν γίνεται ουδεμία νύξη για έναν κεντρικό βιολογικό ή ανακατασκευή του απαρχαιωμένου βιολογικού της Ζαχάρως που είναι και η καλύτερη λύση. Αυτό μάλιστα ήταν και εξαγγελία του προεκλογικά του δημάρχου, όπως έχει γίνει στην Κρέστενα.
      Αναφέρεται ότι η μελέτη θα περιλαμβάνει και την ανάπλαση των παλιών αποθηκών με σκοπό να γίνει Νέο Δημαρχείο. Επαυτού ένα σχόλιο και μια ερώτηση: ¨Όλα τα ΄χει η Μαριωρή, ο φερετζές της λείπει" Και η ερωτησούλα: η Ανάπλαση θα περιλαμβάνει και εκείνο το αμαρτωλό ερείπιο του Γρηγορόπουλου στον Άγιο Σπυρίδωνα; Θυμάστε εκείνη τη μεγάλη λοβιτούρα; κλικ ΕΔΩ ,ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου