theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Τσικνοπεμπτη στον "ΣΤΑΘΜΟ" στον Αγιαννάκη

  Πράγματι κάηκαν τα κάρβουνα προχτές την Τσικνοπέμπτη στο ταβερνείο "ΣΤΑΘΜΟΣ" στον Αγιαννάκη Τριφυλίας. Και τα μυαλά στα κάγκελα.!!! Εμείς, ο Θύμιος με την Αναστασία του & η Κατερίνα, πήγαμε κατά τις 10 μ.μ. Το γλέντι συνεχιζόταν από το μεσημέρι... Πρωταγωνιστές που μας προϊδέασαν κατάλληλα, δυο μεγάλες παρέες με νεολαίους, όλοι τσίφτες λεβεντόπαιδα και κοριτσούδια φινετσάτα, θεσπέσια. Οπότε και εμείς αρκετά μπολιαστήκαμε, αν και δεν είμαστε επουδενί κρυόκωλοι και κυριλέδες...
Βέβαια μετά τις 12μ.μ που μπήκε η νέα μέρα, 8 Μαρτίου, ήταν και τα γενέθλιά μου, οπότε κέρασα όχι μόνο την παρέα μας αλλά και τους νεολαίους και τον φίλο-σύντροφο Άρη, πρόεδρο στο Μπούζι (Ελαία). Οπότε δέχτηκα πολλές ευχές τσουγκρίζοντας κούπες και ποτήρια!
Για τα "μυαλά στα κάγκελα και τα καμένα κάρβουνα" ότι και να γράψω, ότι και να τα υμνήσω τα αδικώ κατάφορα. Χίλιες φορές να τα δείτε στην ταινία..
Ξεσαλώσαμε για τα καλά...
[1] 8 Μάρτη, μέρα της γυναίκας και γενέθλια εμού και του Κωσταντίνου Καραμανλή, με τον οποίο είχαμε και ένα άλλο κοινό. Φρυδάδες και τίποτα ΑΛΛΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου