theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & Η ΑΝΤΑΠΆΝΤΗΣΗ

Την άλλη μέρα από τον χορό έγραψα το εξής σχόλιο
 στην      σελίδα     του     Πολιτιστικού     Συλλόγου 
    
 Κυρία Πρόεδρε, καλά τα λες και χαίρεσαι. Φυσικά και ηγείσθε ενός Πολιτιστικού Συλλόγου, οπότε επουδενί δεν έπρεπε να φερθείτε με τέτοιο αχάριστο τρόπο στο μεγάλο και μοναδικό πνευματικό κεφάλαιο του χωριού σας και όλης της περιοχής μας και δη στην ξενιτιά, τον ΘΥΜΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΌΠΟΥΛΟ. Και ας παραβλέψουμε τη άλλη συνεχή προσφορά του στον Σύλλογο. 
Χαίρομαι δε που πολλοί πατριώτες σας συγχαίρουν αλλά λυπάμαι που ούτε ένας απλά δεν το σχολίασε. [Περισσότερα σκολιανά μεθαύριο στην ιστοσελίδα μου] 


Διονυσία Σταθούλη

Καλησπέρα σας κ.Κόλλια.
Το Δ.Σ.γνωρίζει ότι υπήρξε πρόβλημα στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας σχετικά με τον συνωστισμό,όμως δεν ευθυνόμαστε για αυτό.Η συμφωνία με τον κατάστημα ήταν να είναι δύο σύλλογοι μέσα στον ίδιο χώρο και την τελευταία βδομάδα μας έβαλε και τρίτο χωρίς να το γνωρίζουμε.Εννοείται ότι μιλήσαμε ότι καυγαδίσαμε ,αλλά δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα.
Όσο αφορά τον κ.Χαραλαμπόπουλο και βέβαια αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον σύλλογό μας, όπως επίσης και το έργο του.Πάνω από όλα τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε σαν άνθρωπο και η γνώμη του σε μας για πολλά πράγματα είναι πολύτιμη..Επίσης τραπέζι για τον κ.Χαραλαμπόπουλο και για εσάς είχε κρατηθεί όμως η άφιξή σας στο κέντρο ήταν μετά της 2.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης στο κέντρο είχαμε πει 2.00) και όπως καταλαβαίνετε κάθισαν άλλα άτομα.
Ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση,όπως επίσης θα ήθελα να επισημάνω μετά από απόφαση του Δ.Σ.ότι η χοροεσπερίδα μας θα γίνεται σε χώρο που θα μπορεί να είναι μόνο ο Σύλλογος μας.
Ευχαριστούμε πολύ.

Marina Diplou

Κύριε Κόλλια να σας υπενθυμίσουμε πως τον κύριο Χαραλαμποπουλο τον τιμήσαμε στο χωριο του, πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο. Θα τον ξανατιμησουμε πάλι αν χρειαστεί. Υπήρξαν κάποια προβλήματα στην εκδήλωση αλλά υποσχόμαστε πως την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμενοι

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ  ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 
 
Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ  ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Κυρία Σταθούλη να με συμπαθάτε, δεν σας κατηγόρησα για τον συνωστισμό και   τα απόνερά του, μια και αυτά είναι συνήθη και επαναλαμβανόμενα τόσα χρόνια, αλλά τον τρόπο που αντιμετωπίσατε τον Θύμιο Χαραλαμπόπουλο, για τον οποίο αποδέχεστε περίτρανα το έργο και την προσφορά του στον σύλλογο. Στην πράξη όμως; Σας είχαμε ειδοποιήσει εκ των προτέρων ότι θα ερχόμαστε και εκτός αυτού σίγουρα μάθατε για την έλευση του Θύμιου, κι αν δεν την μάθατε έπρεπε να είχατε ρωτήσει ή στο κάτω-κάτω να είχατε τηλεφωνήσει. Και από πάνω δικαιολογείστε ότι ήρθαμε στις 2.30 μ.μ αντί στις 2.00. Μα καλά εάν στη θέση του Θύμιου ήταν ένας Βο(υ)λευτής ή πολιτευτής έτσι θα κάνατε; Σίγουρα κ, πρόεδρε και τεμενάδες  θα κάνατε! Επομένως όσες δικαιολογίες αναφέρετε είναι στάχτη στα μάτια μας!
      Το θέμα όμως έχει άλλες διαστάσεις κι αυτό είναι τι σημαντικό και γι αυτό επιμένω και επιμένω. Το αναφέρατε ήδη χωρίς ίσως να το κατανοείτε. Γράφετε  αυτολεξεί: ..
...Πάνω από όλα τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε σαν άνθρωπο...
      Κυρία Σταθούλη με όλη την αγάπη και εκτίμηση που σας έχω, 
Ο ΘΥΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ  Ο    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ, ξεχωριστός και μοναδικός.
   Δυστυχώς τέτοια άποψη ή χειρότερη ακόμα  συμβαίνει στους περισσότερους συλλόγους των χωριών μας.
Και δυο λόγια ακόμα στην κ. Διπλού.
 Για την τιμή το καλοκαίρι στον Θύμιο, σίγουρα δεν γνωρίζετε πώς έγινε και ποιος την προκάλεσε. Αν και έπρεπε να το ξέρετε. Τέλος πάντων, αφήνομαι στην καλή σας πρόθεση και υπόσχεση.  

    Αυτά και εμμένω, και λυπάμαι που
 είναι πολλά γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου