theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ο Χορός του πρ. Ολυμπιακού Ζαχάρως

  


  Στις 23 Δεκεμβρίου έγινε ο χορός του πρ. Ολυμπιακού (1) Ζαχάρως στην ταβέρνα  "Μπούρμπουλας". Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, όμως μου έκαναν δύο πράγματα εντύπωση:
    Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακός Ζαχαρως
  • Η παντελής απουσία της δημοτικής αρχής. Αλλά ούτε και κάποιος από το  Πανταζιστάν. Μα καλά οι άλλοι, ο Δήμαρχος που έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής με πολλές περγαμηνές γιατί έλειπε; Το ίδιο και ο αντιδήμαρχος ο Τάσης Λαμπρόπουλος και κάτι άλλοι τέτοιοι λεβέντες. Ομοίως έλειπαν και παλιοί παράγοντες της ομάδας, όπως ο Μπαγλάνης, ο Μανέτας και λοιποί.
  • Δεν υπήρχε καθόλου κέφι, στέκονταν όλοι σαν ..πιγκουίνοι, ούτε καν ..ερωτευμένοι. Πρώτη μου φορά σε συνεστίαση που δεν μερακλώθηκαν να σύρουν το χορό. 
(1) Νομίζω καταλαβαίνετε ότι το πρ. σημαίνει πρώην μια και ο παλιός Ολυμπιακός μπατίρισε στην κυριολεξία επί προεδρίας μάλιστα του γνωστού ..εκλεγμένου και αναπτερώθηκε κόβοντας το κεφάλι της θρυλικής "Κόκκινης Θύελας" . Καλά κάνει ο Κουμπαράκος τους τα ψάλλει πατόκορφα!!! 




























Ο Μητσάκος είναι ένα από τα αξιόλογα άτομα στη Ζαχάρω και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα παρασυρόμενου ...δεξιού. Μα καλά ρε Δημητράκη τι δουλειά έχεις εσύ με δαύτους. Μήπως ξέρεις κάποιον από τους οικονομικά αφεντάδες (βιομηχάνους, εφοπλιστές, τραπεζίτες και λοιπούς) να μην είναι με τον Μητσοτάκη;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου