theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ Π.Δ. [Προστασία της περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου] δεν καταργεί τις ΖΟΕ και επομένως τα ξενοδοχειακά καλύμματα του Πανταζάρα συνεχίζουν να είναι και να παραειναι παράνομα και αυθαίρετα!!!

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες


       Βεβαίως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και μάλιστα επί του καθημερινού. Αλλά τέτοια στραβομάρα δεν συνηθίζεται εύκολα, ούτε συχνά. 


    Τέλος πάντων έκανα ένα αρκετά σοβαρό ΛΑΘΟΣ που μερικοί-μερικοί λεβέντες βιάστηκαν και το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν(1) Συγκεκριμένα στο προχθεσινό άρθρο "Μαντζουράνα στο κατώφλι,γάΪδαρος στα κεραμίδια" ισχυρίστηκα και μάλιστα με κάπως απόλυτο τρόπο ότι το Π.Δ καταργεί την 25794 υπουργική απόφαση η οποία θεσμοθετεί τις ΖΟΕ [Ζώνες Οικιστικού Ελέγχου] Με άμεσο αποτέλεσμα την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων ξενοδοχειακών καταλυμάτων του Πανταζή στον Καϊάφα. Όμως, και ιδού το μέγα λάθος, η συγκεκριμένη απόφαση (2) καταργείται μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις ΖΟΕ. Αυτές οι Ζώνες θεσμοθετήθηκαν  με τον 1161/Δ/20-9-93 νόμο και στο Π.Δ. [άρθρο 9] ρητά και κατηγορηματικά αναφέρεται ότι διατηρούνται οι διατάξεις που θεσπίζουν αυστηρότερους όρους και περιορισμούς δόμησης. Επομένως τα αυθαίρετα ξενοδοχειακά καταλύματα του Πανταζή συνεχίζουν να είναι και να παραείναι αυθαίρετα αλλά και παράνομα!!!

(1) Αυτοί οι λεβέντες άλλο που δεν ήθελαν και αποφάνθηκαν μεγαλοπρεπέστατα και βεβαίως ανώνυμα ότι ΣΥΡΙΖΑ και Πανταζής είναι το ίδιο, και ιδού ένα αντιπροσωπευτικό σχόλιο: 
Τον έκανε μάγκα δηλαδή το "σωτήριο" Π.Δ. τον σύντροφο δήμαρχο. 
Τώρα που πέφτει η μάσκα της αριστεράς, φάνηκε πως Συριζαίοι 
και Πανταζής, ήταν, είναι και θα είναι σαν δυο σταγόνες νερό. 
Το ένα χέρι νίβει το άλλο.
      Αλλά και και εγώ τους στόλισα καταλλήλως και δεόντως: 
      Καλά τα λες γιατί δεν έχεις ιδέα τι πρεσβεύει και τι
 σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ..Εμείς δεν έχουμε καμία 
ανάγκη για μάσκες και       προσωπεία. 
Εσύ "ήσουν" ταγματασφαλίτης, δοσίλογος, μετά 
έγινες χουντικός και τώρα χρυσαυγίτης. ¨
ή μήπως κάνω λάθος:
(2) Η 25794 υπουργική απόφαση, είναι η γνωστή "απόφαση Τσιρώνη) κλικ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι, αγαπητέ κύριε, ότι για να με "βαπτίζετε" χουντικό, ταγματασφαλίτη, ακροδεξιό κ.λπ. κ.λπ. εσείς θα ήσασταν κάποιο από τα πρωτοπαλίκαρα του Βελουχιώτη, ή έστω κάποιος αγωνιστής επαναστάτης. Θα περάσατε μια ζωή με στερήσεις και αγώνες στα βουνά. Δεν πιστεύω να ήσασταν κανένας μισό-αργόσχολος δημόσιος υπάλληλος βολεμένος σε καμιά θεσούλα; Θα πέσω από τα σύννεφα!
    Όσο για το περίφημο Π.Δ. λίγο να είχατε δουλέψει στη ζωή σας θα καταλαβαίνατε την αγωνία των ανθρώπων του μόχθου (αυτών των ταπεινών ανθρώπων δηλαδή που πληρώνουν τόσα χρόνια για να τα έχετε όλα πληρωμένα εσείς οι αγωνιστές αριστεροί της καρέκλας στο δημόσιο). Ξέρετε κάποτε υπήρχαν Αριστεροί που θυσίασαν πολλά ,μέχρι και τη ζωή τους, αλλά δεν είσαστε εσείς αυτοί. Δεν έχετε τα φρύδια για να είσαστε σαν κι αυτούς, αρκεστείτε στο Welcome Mrs Merkell . Μην τους εκμεταλεύεστε για να τη μόστρα, είναι κρίμα. Πάντα φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κουκουλοφόρε [όσο φοράς κουκούλα δεν πιστεύω να περιμένεις να σε αποκαλέσω κύριο, ωραία;] Εσύ και οι όμοιοι σου είναι ντροπή να πιάνετε στο στόμα σας τον Άρη Βελουχιώτη, ίσως τον μεγαλύτερο ήρωα της νεώτερης Ελλάδας. ¨Οσον αφορά εμένα σίγουρα δεν θα ήμουν με τους Γερμονατσολιάδες, αλλά κάπου στην Αντίσταση.
    Λοιπόν, χαίρομαι που δεν είσαι απ΄αυτούς, όμως έχω μεγάλο δίκιο που υποστηρίζω ότι είσαι ανίδεος από το μεγαλείο της Αριστεράς. Κρίμα!!!
    Για αυτά που μου καταλογίζεις λίγο εάν με ήξερες δεν θα τολμούσες να τα εκστομίσεις. Όμως τα παραβλέπω, όχι όμως και το παρεξηγημένο Π.Δ.Ένα μόνο σου λέω, το Π.Δ. και όλα τα σχετικά με τη Natura 2000 είναι αποκύημα της Ε.Ε μετά από πίεση του παγκόσμιου οικολογικού κινήματος και στη Βουλή τα ψηφίζουν όλοι οι βουλευτές από όλες τις πολιτικές φάρες. Τα υπόλοιπα που εσύ αναμασάς(μόχθος,ταπεινοί και περί μόστρας) είναι ο χειρότερος λαϊκισμός. Τα ίδια και περισσότερα είμαι σίγουρος ότι λέτε και για τη Μακεδονία...
    Αυτά και να διαβάζεις προσεκτικά τα γραφόμενά μου, γιατί κι εγώ από αυτούς τους ταπεινούς κατάγομαι και πάντα τους τιμώ και υποστηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή