theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Εστιατόριον Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ


   

 Αγαπητές φίλες & φίλοι,
 ανώνυμοι, επώνυμοι και ... αντώνυμοι 

  Με τα πανιά πλησίστια τούτο το ιστολόγιο έχει περάσει τα οκτώ (8) χρόνια. Μάλιστα! Η πρώτη ημέρα ανάρτησης ήταν η 9η Οκτωβρίου 2010, λίγους μήνες πριν τις τότε κοινοτικές  εκλογές. 
      Όπως τόνιζα και στις και στις 21 Δεκεμβρίου 2012  [κλικ ΕΔΩ] σίγουρα η πορεία δεν ήταν ευθεία, ήταν όμως μια διαδρομή πολύ ευχάριστη και ωραία,  παρά τις αντιθέσεις, τις διαφοροποιήσεις αλλά και τις κόντρες. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχουμε ξεφύγει από το βασικό μας στόχο. Νομίζω ότι όλο αυτό τον καιρό είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί με κύριους κανόνες την αλήθεια και το σεβασμό του άλλου. ανεξαρτήτως του ύψους, του εκτοπίσματος και της θέσης του. Αλλά πάντα ριζοσπάστες.  Τα σύκα - σύκα και τη σκάφη -σκάφη και όχι τα μπροστινά να τα βλέπουμε ...καρύδια που  βροντάνε και τα πισινά σύκα που κολλάνε. Δεν πτοηθήκαμε  αλλά ούτε και κωλώσαμε από ποικίλες πιέσεις αλλά και απειλές που δεχθήκαμε. Σας πληροφορούμε δε ότι αυτές  ήσαν αρκετές αλλά πάντοτε τις υπερβήκαμε γιατί προέρχονταν από κουτσαβάκια και κουραδόμαγκες.
    
         Αρνηθήκαμε παντελώς οποιαδήποτε,προπαγάνδα αλλά και προβολή. Κυρίως όμως δεν είχαμε καμία δοσοληψία με σκοτεινούς ούτε και φανερούς κύκλους. Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπλέξαμε με οικονομικά νταραβέρια, διαφημίσεις και τέτοια, αν και στο χώρο του διαδικτύου το φαινόμενο είναι πολύ σύνηθες  λόγω της οικονομικής ανέχειας.         

Σε όλο αυτό το διάβα έχουμε "εξάρει" ορισμένα στέκια όπως το περίπτερο της Πόπης, [κλικΕΔΩ] το πάλαι ποτέ κουτούκι του Χρηστίδη [κλικ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ, το κρεοπωλείο του Γιάννη Φωτόπουλου,  κλικ ΕΔΩ, στη Ζαχάρω, το Δίπορτο [κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ], το Γύλο και το Μεϊδάνη  στην Αθήνα, και να τώρα που αναφερόμαστε στην Αρχόντισσα. 
Όλα τα λέμε και τα βλέπετε οι ίδιοι στο βίντεο:

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου