theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΖΑΧΑΡΩ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ...

           Αποτέλεσμα εικόνας για ζαχαρω
 [Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο τον Απρίλιο του 2019 και αδημοσίευτο. Λόγω διαχρονικότητας δημοσιεύεται μετά από 18 μήνες. 
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η κριτική στη νέα δημοτική αρχή είναι πρόωρη και άδικη. Η προχθεσινή ανάρτηση,  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΔΡΑΣΗΣ  ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ 2019 – 2023 ΤΟΥ 
Κώστα  Αλεξανδρόπουλου αλλά και η σημερινή,  είναι η απάντηση. 
Θα ακολουθήσουν και ζωντανά βίντεο με τα λόγια, τα παχιά τα μεγάλα]
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει δημότης ή δημότισσα από όποιο μέρος του δήμου Ζαχάρως και να μην βλέπει τον ταλαιπωρημένο δήμο μας να έχει φτάσει στο έσχατο όριο; Από εκεί πάνω ψηλά το Στόμιο και τα Περιβόλια μέχρι εδώ κάτω το Γιαννιτσοχώρι και μέχρι εκεί πέρα τη Σμέρνα και το Ξηροχώρι όλοι πρέπει να βροντοφωνάζουν: 
ΞΕΦΤΊΛΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ!!!
       Κύριε Πανταζή επιτέλους τι αποζητάς από τη Ζαχάρω; Τόσο πολύ την αγαπάς;  Τίποτα μα τίποτα δεν έχεις φέρει σε πέρας. Ούτε ένα έργο.....Τι να πρωτοαναφέρω; 
Ας αναφέρω μερικά και επιγραμματικά: 
Βιολογικός καθαρισμός(1)
Αθλητικό κέντρο (Γυμναστήριο), 
Αποχέτευση/ύδρευση στην πόλη και στα χωριά (2) 
Αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας (3)
Η ανάπλαση στις εισόδους της πόλης 
Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως 
Σκουπίδια
(Για τον πολιτισμό ...κουβέντα καμία)
    Είναι πλέον φανερό ότι όλοι οι κυβερνώντες, από πάνω ψηλά μέχρι κάτω την Αντιπεριφέρεια απαξιώνουν  να ασχοληθούν με τον δήμο μας, τον θεωρούν εντελώς παρακατιανό, της πλάκας. Είναι δυνατόν ο δήμαρχος (Πανταζής) να μην έχει αποστείλει αιτήματα στους παραπάνω υπευθύνους είτε είναι της Τ/Α, Περιφέρεια κτ.λ. είτε είναι  διάφορες νομαρχιακές Δ/νθύνσεις ακόμα και ανάλογα Υπουργεία ακόμη; Τον γράφουν στην κυριολεξία. Τόσες και τόσες κρατικές υπηρεσίες είπαν αντίο εν μια νυχτί κι αυτές όμως που υπάρχουν φυτοζωούν όπως η Πολεοδομία και το Αστυνομικό Τμήμα. Η πολεοδομία άλλαξε όνομα  λες κι αυτό μας μάρανε, αλλά τόσα χρόνια παραμένει όχι μόνο χωρίς προϊστάμενο αλλά και χωρίς κανέναν μηχανικό.  ΚΛΙΚ εδω Το δε Αστυνομικό Τμήμα κάποτε είχε 15 άτομα τώρα ούτε 5 με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι βάρδιες. 
            Αλί και τρισαλί!
        Τι να σε κάνω ρε Πανταζή που έχεις γεμίσει την πόλη με καλαισθητικά φυτά και δενδρύλια αλλά από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου! Για κηπουρός κάνεις!
Πέρασε ήδη ένας χρόνος και βάλε, με τον νέο δήμαρχο. Βλέπετε κάτι να κινείται, μια προσπάθεια; Για πηγαίνετε στην Κυπαρισσία..Εκτός βέβαια από το περιβόητο Προεδρικό Διάταγμα που είναι  ο αποδιοπομπαίος  τράγος! Είναι η ταφόπλακα, διατυμπανίζουν για την ανάπτυξη και όλα τα δεινά! 
(1) Τί γίνεται ακόμα χύνεται στη λίμνη του Καγιάφα; Για αυτό το μέγα σκάνδαλο κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ 
(2) Το Γιαννιτσοχώρι ακόμα παρά την επέμβαση του εισαγγελέα, κολυμπάει στα .....σκατά. Κρίμα και πάλι κρίμα, Ως προς την ύδρευση, Άστα να πάνε. Όλοι μα όλοι πίνουμε αγοραστό νερό. Αν και από τούτο το χωριό βγήκες δήμαρχος, χωρίς βεβαίως να ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίχτηκαν τότε πίσω από την πλάτη μας για να συμβούν τρανταχτές κολοτούμπες. Το ..καρπούζι βέβαια έσκασε νωρίς, όμως η ζημιά είχε γίνει...  
(3)¨Όπως Αποθήκες, οικία Μπούσμπουρα, Κτίριο Χριστόπουλου,  με αποκορύφωμα το σκασμένο  ... νεοκλασικό του Σταυρόπουλου (κλικ ΕΔΩ)
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου