theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

1η /9/20ος ΑΙΩΝΑΣ ↠ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ

Tην προηγούμενη Κυριακή όπως έπινα αμέριμνος κι ανήσυχος, όπως πάντα, το τσιπουράκι μου στην μαγευτική καντίνα του Τζίλη αγναντεύοντας το γαλάζιο του Ιονίου κι ακούγοντας τον μουσικό παφλασμό της θάλασσας, ντριν το τηλέφωνο:
:Κοίτα να δεις, μεθαύριο Τρίτη, 1 του Σεπτέμβρη, τρία (3) είναι τα σπουδαία συμβάντα σε αυτή την ημερομηνία: Πρωτοχρονιά των Εβραίων, Λήξη του Εμφυλίου & τα γενέθλιά μου.Τέτοια πνευματώδη πρόσκληση, ανάλογοι άνθρωποι, μεγάλοι την κάνουν, όπως ο Διονύσης Μαυρογένης! Έτσι λοιπόν την Τρίτη, πρωτομηνιά, το βράδυ, βρεθήκαμε με τον κουμπαράκο στο σπίτι του στην Κυπαρισσία. Ότι και να γράψω είναι λίγο. Σίγουρα θα μειώσω το μεγαλείο της βραδιάς, που έφτασε σε υψηλά στάνταρ, από κάθε πλευρά. Από το χώρο, τους καλεσμένους, τα φαγητά [αναφέρω μόνο το κυνήγι με 4 τρόπους μαγειρεμένο] και γενικά το όλο κλίμα.
Απογείωση
Σήμερα θα παρουσιάσω τους καλεσμένους [1] και προσεχώς τα βιντεάκια με τις ευχές & τα τραγούδια στον Διονύση. Μόνο που εμείς φύγαμε στις 12μ.μ και η προσέλευση συνεχιζόταν.....Αλλά τα καλά είχαν γίνει.






αρ




[1] 
Λ.ενα Χατζιγεωργίδου, Άννα Διπλαράκη
Ντέλα Σωτηρωπούλου, Κατερίνα Μπίθα
Βασ. Πιρμπίλης, Θεοδόσης Δημητρακόπουλος





το






Γιώργος Διαμάντης, Μήτσος Τσίγγανος, Τάκης Νταραίος, Τάκης Διονυσόπουλος
Ο Κουπαράκος & η αφεντιά μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου