theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Διονύσιος Σολωμός : Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό

        Το άρθρο στην αμέσως επόμενη ανάρτηση πραγματικά με συγκλόνισε και με γέμισε χιλιάδες ερωτήματα και συνάμα με κατέκλυσαν διάφορα συναισθήματα, ακόμη και φοβικά! Αν και δεν συμφωνώ καθόλου με τους λόγους που κατά  καιρούς μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση,  το status quo στον χώρο ένθεν & ένθεν του Αιγαίου, όμως σημασία έχει εάν  τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει το άρθρο ή όχι; 

Μπερδεύτηκα για τα καλά!

   Από την άλλη μας έχουν βομβαρδίσει με εντελώς αντίθετα μηνύματα, ...καταπραϋντικά  όπως: Η Τουρκία είναι στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης, είναι στην πρίζα, είναι καταχρεωμένη και παραπαίει, η τουρκική λίρα έχει υποτιμηθεί από 20%, ο Σουλτάνος στηρίζεται στον χρυσό που έχουν κάτω από τα στρώματα….

Ορίστε χτες τι γράφει στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ο  Συρίγος:  Η Τουρκία είναι στα όρια της…..πρέπει να αντιληφθούμε ότι είναι πλέον ζήτημα χρόνου πότε το σύστημα Ερντογάν θα καταρρεύσει με ότι αυτό σημαίνει για την περιοχή.

Επίσης αξίζει να διαβάσετε και το άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Ραγκίπ Ντουράν, στο Tvxs που καταλήγει ότι: ......Άγκυρα, τέλος, χωρίς μεγάλο στρατιωτικό προϋπολογισμό, χωρίς πλαισίωση από καλά εκπαιδευμένους στρατηγούς, χωρίς συμμάχους, δεν θα τολμήσει πιθανότατα μία μεγάλη περιπέτεια στο Αιγαίο ή τη Μεσόγειο, πιστεύει η πλειονότητα των Τούρκων και ξένων ανεξάρτητων παρατηρητών. Αυτό που είναι, όμως, ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι επί του παρόντος όλες οι δομικές και οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στην Τουρκία να επιχειρήσει την πραγματοποίηση των ονείρων της. Πρόκειται, άλλωστε, για τα όνειρα ενός Σουλτάνου που κινδυνεύει να χάσει το θρόνο του.

   Λάβετε υπόψη σας  ότι το ποσοστό των ηρωικών πατριωτών μας που θέλουν πόλεμο με την Τουρκία είναι 40 % των νεοδημοκρατών και 20 % των συριζαίων αλλά να λάβετε υπόψη σας και την τορπίλη το μεταναστευτικό. Καταλάβατε;

Διαβάστε και το εν λόγω άρθρο κι ας είναι αρκετά μακροσκελές και τα συμπεράσματα του καθενός μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου