theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΡΤΣΑΣ

                Πέρσι,  με την ευκαιρία εκείνης της  ιστορίας του ηλεκτροφωτισμού στη Ζούρτσα και το στημένο δημοσίευμα του εκ Ζούρτσης αντιδήμαρχου κ. Χρήστου Βλάχου, που ξεχείλιζε από περιαυτολογικό διθύραμβο, μεγαλορρημοσύνη  και άκρατο εγωκεντρισμό [κατόπιν ενεργειών μου, εγώ και οι συνεργάτες μου..] ΄τόνιζα:     

 .....Κακά τα ψέματα αλλά αυτοί οι κύριοι οι δεξιοί, είτε είναι μικροστελέχη σε κάποιο δήμο της Τ/Α ή στελέχη και βουλευτές της κυβέρνησης της Νου Δου,[1] με την παραμικρή αιτία "κατόπιν ενεργειών και κατόπιν ενεργειών μου" το πάνε.  Σκοινί κορδόνι!!!  Κομπασμός και αλαζονεία μέχρι γελοιότητας!   Με τίποτα δεν ξεχνούν το χούι τους, συνεχώς με παλαιομοδίτικες, παλαιοκομματικές  μεθόδους με μαυρογιαλούρικη αντίληψη μας θυμίζουν τη μήτρα τους, την παρωχημένη δεξιά! [2]   

           Θα μου πείτε γιατί τα ξαναγράφω αυτά; Να όπως ψαχούλευα παλιές αναρτήσεις έπεσε στην αντίληψή μου ένα μαργαριτάρι του  αντιδημάρχου μεγίστης ακτινοβολίας από την εποχή των δημοτικών εκλογών του 2015. Τότε που ο Χρήστος είχε εγκαταλείψει τον Πανταζή και για πρώτη φορά συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Αλεξανδρόπουλου.

    Ακούστε το σχετικό βιντεάκι... Είναι εξαίσιο και δη τώρα στην καραντίνα. Θαυμάστε τον  λόγο του, άξεστο μεν, αλλά ...βαρυσήμαντο. [3] Κατατροπώνει τον Πανταζάρα, με τον ίδιο, όπως αυτός,  λαϊκίζοντα στο έπακρο και περιπαιχτικό τρόπο. Και μάλιστα πετώντας τα αποδεικτικά χαρτιά στον...λαό. Το άκρον άωτον  του τραγέλαφου είναι  [σημείο 4.17 στο βίντεο] που ο ένας βλαχοδήμαρχος με περισσή.....επιστημοσύνη να τρέχει από τα μπατζάκια του,  κατηγορεί τον άλλον ....για αγραμματοσύνη. Πώς λέει η παροιμία: "Λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα". 
 ..είχε υποσχεθεί άσφαλτο στα μαντριά, στους τσοπάνηδες ...βέβαια δεν λέγονται τσοπάνηδες αυτοί αλλά κτηνοτρόφοι..μπάση πριπτώσει  αυτά ξέρει, αυτά λέει...

Δεν είναι απίθανο;   

[1] Στο νομό μας πρώτη και με διαφορά αυτολιβανιζόμενη είναι η πατριώτισσά μας Διονυσία-Δώρα Αυγερινοπούλου.
[2] Κάπου στα ίδια είναι και ο έτερος Καππαδόκης, ο άλλος αντιδήμαρχος κ. Αλτάνης. Με τις διάφορες φωτογραφικές τους απεικονίσεις [με Γεωργιάδη και Τζαβάρα κυρίως] και τις προσωπικές ανακοινώσεις τους μας έχουν μπαφιάσει στη δεξιοσύνη, αλλά και στον επιτηδευμένο αρχοντοχωριατισμό τους!!! 
[3] Βαρυσήμαντος όπως εκείνος του ανεκδιήγητου δικτατορίσκου στη χούντα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου