theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

3 ΚΟΚΟΡΟΙ & 12 ΚΟΤΕΣ

    Α Ι Δ Ω Σ  Κ Υ Ρ Ι Ε  Δ Η Μ Α Ρ Χ Ε

     Η απογοήτευση και τα στραπάτσα από τον Κύριο Αλεξανδρόπουλο, τον δήμαρχο Ζαχάρως είναι πολλά και καταγραμμένα.
Το τελευταίο όμως δεν περιγράφεται με τίποτα, πολύ δύσκολα να το συλλάβει ανθρώπινος νους.  Και όλα τα προηγούμενα να ήταν τέλεια ετούτο ΟΛΑ τα διαγράφει. 
    Σημεία και τέρατα στην κυριολεξία. Καθόλου δεν το διογκώνω το θέμα, διαβάστε και θα φρίξετε.  

     Ας πούμε ότι έτσι έκρινε ότι έπρεπε να διαγραφεί ένας δημοτικός σύμβουλος για τον άλφα ή βήτα λόγο, όμως αυτό έπρεπε να το κάνει  με τον κανονικό τρόπο σύμφωνα με τη γνωστή δεοντολογία, διάλογο και ελεύθερη ψηφοφορία. Τι έκανε ο Κύριος;  Προκειμένου να πετύχει ομοφωνία της  διαγραφής του Παναγιώτη Παναγόπουλου χρησιμοποίησε τις πιο ευτελείς & βρώμικες μεθόδους, χειρότερες δεν γίνονταν. Μηχανορραφίες, ραδιουργίες αλά Ρασπούτιν, έμμεσους  εκβιασμούς και υποσχεσιολογία χειρίστου είδους αλλά και φτηνές  κοροϊδίες  σε δικούς του συνεργάτες, λέγοντας ελεεινά ψέματα.  Απίστευτα σας φαίνονται αλλά ακριβώς τα πράγματα έτσι έγιναν.
    Λοιπόν κάλεσε και τους 15 δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής καθέναν χωριστά στο δημαρχείο σε καθορισμένη ώρα, χωρίς βεβαίως να τους αναφέρει τον λόγο. Εν όψει δε επικείμενου ανασχηματισμού της δημοτικής αρχής [αντιδήμαρχοι, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου] όλοι τους έτρεξαν και ο καθένας με την κρυφή ελπίδα ..επιλογής και φυσικό ήταν. Πάντως από την αρχή είχε μεγάλη πλάκα, καθότι αρκετοί τράκαραν μεταξύ τους. Το έγγραφο της διαγραφής ήταν έτοιμο και από κάτω τα 15 ονόματα, το διάβαζαν  και τους προέτρεπε να υπογράψουν. Σε αυτούς δε που είχε υπόνοιες ότι δε θα υπογράψουν τους έταξε αξίωμα. Ναι, καλά το διαβάσατε, σε άλλους έταξε αντιδημαρχία και σε άλλους την προεδρία. Να όμως που τρεις [3] δεν ενέδωσαν και δεν υπέγραψαν. Μάλιστα κάποιος ή κάποιοι του έθεσαν το θέμα γιατί  η κατάσταση δεν έχει κανονικά τους υπέρ και τους κατά.
 Και τι έκανε ο αθεόφοβος; Τους δήλωσε ότι αύριο θα τους ξανακαλέσει και αντί αυτού έστειλε την άλλη μέρα την κατάπτυστη ανακοίνωση 
ότι δύο ψήφισαν παρών και ένας έλειπε. [1]
 
    Τι λέτε δεν τον χαρακτήρισα σωστά και δίκαια; Και λίγα του έσουρα…
    Ποιος περίμενε τέτοιες δολοπλοκίες και ίντριγκες από έναν αιρετό δήμαρχο  με δάφνες και ελπίδες και μάλιστα μορφωμένο;
     Να γράψω όμως και για τη περιβόητη διαγραφή.
Λοιπόν όλοι αυτοί οι τύποι, επειδή είναι αδύναμοι, επιθυμούν και επιδιώκουν να έχουν δημοτικούς συμβούλους αθύρματα, του κάτσε κάτω, σήκω πάνω και το χέρι στην ανάταση. Τους σωστούς  συνεργάτες  που βουλεύονται και φυσικό είναι να έχουν διαφορετική γνώμη σε ένα θέμα και μάλιστα να παίρνουν θέση, τους καρατομούν, τους διαγράφουν. Όπως ακριβώς έπραξε ο Αλεξανδρόπουλος με τον Παν. Παναγόπουλο.
Πάνο είσαι λεβέντης!!!  

[1] Συγχαρητήρια σε αυτούς τους τρεις, αλλά για λόγους απλής αξιοπρέπειας αλλά και καθήκοντος ΠΡΕΠΕΙ ο καθένας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όχι μόνο επειδή τους κορόιδεψε τόσο φτηνά αλλά έχουν  υποχρέωση να ενημερώσουν τους δημότες για το τι έγινε. Η ενημέρωση απ' αυτό το βήμα δεν είναι επαρκής διότι πολλοί δημότες και δη οι μεγάλοι δεν ξέρουν γρι από ηλεκτρονικά δίκτυα. Εξάλλου ο τοπικός τύπος, για τους γνωστούς λόγους, δεν δημοσιεύει τέτοιες καταγγελίες για κανέναν αιρετό. Αυτό γινόταν ακόμα και με τον Πανταζάρα μέχρι που τα σκάνδαλα τον έπνιξαν. 
Τώρα από πού τα μάθαμε τα συμβάντα με κάθε λεπτομέρεια; ένα μόνο γράφω: 
"Αλλού τα καακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου