theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ & ΒΙΟΛΙΑ

    Νάμαστε μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα! ΄
   Πολλοί στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού κι άλλοι -πολλοί κι αυτοί - στην σκοτεινή μεν αλλά όχι αθέατη πλευρά για πολλούς από μας.
    Τέλος πάντων ας μη μιζεριάζουμε και μεμψιμοιρούμε τέτοιες μέρες των ιμέρων της ψυχής μας και της γενικής μεταρσίωσης.
    Όλοι λοιπόν, όπως βλέπω στις  εικόνες του φανταχτερού, γυάλινου  κόσμου των τηλοψιών ή από τα "δελτία τύπου" διαφόρων φίλων και παρά-φίλων, ποζάρουμε  καμαρωτοί και ροδοκόκκινοι μετά πλήρους χαράς & ευτυχίας, ευωχούμενοι και μη. Όλοι ξέχειλοι και ντερλικωμένοι. Η αφθονία και η ποικιλία των γιορτινών τραπεζιών...εκ περισσού &...εξ αγχιστείας.  Λουκούλλεια γεύματα με γαλοπούλες γεμιστές, αγριογούρουνα στιφάδο, πάπιες, χηνιά, φαραώνια.  Εννοείται  και μετά ανάλογων συνοδειών και του πουλιού το γάλα. Τύφλα να ΄χουν οι "τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας", έτσι γίναμε όλοι!.. Είπαμε στη μια πλευρά του φεγγαριού.
  Κι από ευχές και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και τίποτα άλλο. Νταούλια & βιολιά!
Αδέρφια ΠΡΟΣΟΧΗ, άντε και καβατζάραμε.....
Όμως ας μη ξεχνάμε και τον Λόγο. Για τούτο σήμερα φιλοξενούμε μερικές διαλεχτές αναρτήσεις και κείμενα αρκετών φίλων μετά από μια σχετική επιλογή. 
Είμαι σίγουρος ότι θα τους απολαύσετε.
   Είναι η Σοφία Λιλιμπάκη {Γιώργος Ζεβελάκης}, ο Τζίμης Οικονομίδης, ο Δημήτρης Κουκουλάς, η Ελένη Σκάβδη ο Δημήτρης Ζεβόλης & η Λίτσα Σαλκιτζόγλου

 εφσυν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου