theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΡΑ ΘΙΝ΄ ΑΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ // ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ


                               Σήμερα δημοσιεύεται & στην "ΠΡΩΤΗ"
      Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ που δημοσίευσε προχτές η "ΠΡΩΤΗ" ήταν τόσο κατατοπιστικός   που ήταν καταπέλτης για τον κ. Αλεξανδρόπουλο που τόσα χρόνια έχει μια εμμονική συμπεριφορά και λυσσαλέα καταφέρεται εναντίον του πολυθρύλητου και πολυπαθου Π.Δ. Για όλα τα δεινά του δήμου φταίει το Π.Δ. η ταφόπλακα όπως το χαρακτηρίζει, για το "Παρα θιν΄ αλός", τον Καϊάφα, τις καντίνες & όλη την ανάπτυξη.  Και τόσα χρόνια δέχεται καρπαζιές από την ωμή πραγματικότητα και την αλήθεια. Πλέον είναι αδιανόητο και εντελώς ανεξήγητο  γιατί αυτή η εμμονή. Δεκάδες είναι τα ....στημένα  δημοσιεύματα στον τύπο και αλλού που συνεχώς τόσα χρόνια επιχειρεί. Και όχι μόνο,  επιστολές έχει διαβιβάσει στα υπουργεία, μηνύσεις κι ακόμα και σε προσφυγές στο ΣτΕ έχει προβεί. Άλλα τόσες κι ακόμα περισσότερες είναι και οι δικές μας αναρτήσεις-απαντήσεις. Το μεγάλο κακό είναι ότι έχει πάρει μαζί του όλον τον απλό κόσμο μια και η προηγούμενη δημοτική αρχή [ ο περιβόητος Πανταζής και όλο ο συρφετός] είχε την ίδια ανορθόδοξη θέση. Ακόμη και πολλοί κοινοτάρχες, έχουν βγάλει ανακοινώσεις-μύδρους κατά του έρμου Π.Δ. όπως στο Γιαννιτσοχώρι, ο Τραγάζης.
      Από τον καιρό που ήταν ακόμα υποψήφιος [κλικ ΕΔΩ] είχαμε τονίσει ότι το Π.Δ, θα το βρει μπροστά του και ενώ θα το έχει σαν αποδιοπομπαίο τράγο, αυτό θα στοιχειώσει και θα τον πνίξει, θα γίνει μεγάλο μπούμερανγκ.
Και ιδού άλλη μια κατραπακιά {μια άλλη και βαρύτερη ήταν από τον ίδιο τον αρμόδιο υπουργό που απάντησε στη σχετική με το Π.Δ. ερώτηση του Τζαβάρα κλικ ΕΔΩ}
 Προχτές στο αφιέρωμα της ¨"ΠΡΩΤΗΣ" όλοι οι βουλευτές του νομού {αυτό τόσα χρόνια έχει ξαναγίνει πολλάκις αλλά βλέπετε τότε το έλεγαν οι Συριζαίοι...} υποστηρίζουν ρητά κι απόλυτα ότι το  "Παρά θιν΄ αλός" δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος ως προϋφιστάμενο του Π.Δ. και  ο λόγος της οικτρής κατάστασης είναι η δικαστική διαδικασία. Αποφεύγουν όμως να πουν ότι η δικαστική διένεξη είναι μεταξύ του Δήμου και των ενοικιαστών του περιπτέρου και κανενός άλλου[κλικ ΕΔΩ
                                                          [Ολόκληρος ο φάκελος δημοσιεύεται στο τέλος της ανάρτησης]

      Όμως να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη
      Για αυτή την οπισθοδρομική, ανορθολογική και λυσσαλέα εμμονική συμπεριφορά του δημάρχου έχουν  επιδράσει πολλοί παράγοντες, όπως:
  α] Πρώτα και κύρια οι ίδιοι οι κυβερνητικοί βουλευτές και παράγοντες 
        Ποιος ξεχνά τις φανφάρες πολυτελείας  του αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Αδώνιδος κατά την κάθοδό του στον Καϊάφα [14-7-18] με όλη την κουστωδία; {κλικ ΕΔΩ & ΕΔΩ}
    ο Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο θα καταδικάσει  τη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου σε οικονομικό μαρασμό και απομόνωση. Θα καταστραφείτε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στην ι   

    <<Η Ζαχάρω έπρεπε να είναι η πλουσιότερη περιοχή της Ευρώπης, διότι έχει εξαιρετικό κλίμα, απέραντη παραλία, φανταστική λίμνη, αρχαιολογικό πλούτο όλων των περιόδων και αγροτική παραγωγή. Είναι ευλογημένος τόπος και έχει τεράστια περιθώρια πλούτου. Όλοι κάναμε λάθη στο παρελθόν, όμως τώρα θα πρέπει να δώσουμε αγώνα για να μην περάσει το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό ή να το ακυρώσουμε όταν εκδοθεί. ...>>
     Στο ίδιο μοτίβο και οι άλλοι βουλευτές, Τζαβάρας Αυγερινοπούλου, Κουτσούκος και λοιποί ερίφηδες παρατρεχάμενοι πολιτευτές. 
     Ο κ. Τζαβάρας με τον γνωστό στομφώδη και βαρύγδουπο λόγο του  διατυμπάνιζε ότι για την οικτρή κατάσταση του Καϊάφα δεν ευθύνεται η Πολιτεία αλλά: α) πρώτα φταίνε τα μυαλά εκείνων που κυριαρχεί η άποψη ότι το κράτος είναι ο μεγάλος πατέρας και τα περιμένουν όλα.    β) Οι ιδεοληψίες κατά των ιδιωτών και    γ) Οι ισχυροί όροι Προστασίας που έχουν θεσμοθετηθεί για την περιοχή του    Καγιάφα.
  Αλλά και τη γνωστή ερώτηση του Τζαβάρα στον υπουργό ΥΠΕΚΑ [κλικ ΕΔΩ] πώς να την χαρακτηρίσουμε; Τουλάχιστον λαϊκίστικη, προσχηματική και επιτηδευμένη,, όταν βάζει θέμα κατάργησης του Προεδρικού Διατάγματος εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης; 
       Η δε Αυγερινοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος στη Βουλή, αν & Ζαχαραία ποτέ δεν τοποθετήθηκε για το θέμα του Π.Δ. όταν η Ζαχάρω ήταν και είναι πεδίο άκαιρων, ανώφελων  αγώνων και ψεύτικων, προσχηματικών συνθημάτων. 
Αμ δε γίνεται και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος! 
   β ] Ο τοπικός τύπος 
    Το τοπίο του τοπικού, τύπου, αλλά και εκείνο των Αθηνών είναι χαοτικό, Δεν υπάρχει κριτικός λόγος και απλώς είναι μια συρραφή των κομματικών και βουλευτικών ανακοινώσεων. 
Αντίθετα επιδιώκουν να τα έχουν καλά με όλους τους τοπικούς άρχοντες μια και οι δημοσιεύσεις {ανακοινώσεις, δελτία κτ.λ.] από αυτούς παίζουν μεγάλο ρόλο στις σκληρές συνθήκες του ανταγωνισμού, σε αυτή την ίδια την επιβίωση.   Πολλάκις τους σιγοντάρουν σαν αβανταδόροι  και τους διαφημίζουν καταλλήλως μια και το παραδάκι είναι μπόλικο .  
Τρανταχτό παράδειγμα είναι η θέση τους για το Π.Δ. του Κυπαρισσιακού κόλπου, αλλά και τον Καϊάφα. Και οι 4 όμοροι δήμαρχοι  ήταν πάντα  πέρα για πέρα αρνητικοί ως γνήσια τέκνα της συντήρησης και του νεο-φιλελευθερισμού, οι δε εφημερίδες από τη μεριά τους ακολουθούσαν  και χτυπούσαν τα τύμπανα του χορού. Εμμέσως πλην σαφώς τους σιγοντάριζαν
 Η ίδια παρουσίαση της "ΠΡΩΤΗΣ"  στον εν λόγω φάκελο συνείρεται με τα προηγούμενα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση διχογνωμία και διχασμός απόψεων  όταν  για ένα θέμα οι πέντε από τους έξι ερωτηθέντες  λένε άσπρο και ο ένας μαύρο. 
Ειρήσθω εν παρόδω μνημειώδης είναι η παρουσίαση του  Πανταζάρα από τη...ναυαρχίδα, κόντρα στην πραγματικότητα και τα ...γοδοπρόβατα που βέλαζαν!
Περισσότερα για τον κολοβό τοπικό τύπο κλικ ΕΔΩ .
 
   γ] Παράγοντες της Ζαχάρως 
     Αμ εδώ είναι ο τραγέλαφος, το θέατρο του παράλογου. Οι περισσότεροι, να μην πούμε όλοι, επιστήμονες, δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί και διάφοροι παραγοντίσκοι από τη μια μεριά βλέπουν την αλήθεια και το σωστό, από την άλλη όμως κυριαρχεί το ψέμα και συρόμενοι από την τοπική εξουσία ποτέ δεν βγαίνουν δημόσια να τα κατακρίνουν αλλά ούτε & να τα κριτικάρουν. Αυτοί βλέπετε είναι οι νοικοκυραίοι! Κοιτάτε παράδειγμα την τοποθέτηση στον εν λόγω Φάκελο του Βασίλη Φουρλή, δικηγόρου και πρόεδρου του συλλόγου Ζαχαραίων στη Αθήνα,  του οποίου κανείς δεν αμφισβητεί τις επιστημονικές γνώσεις. Δεν είναι ένα ανούσιο ευχολόγιο; Ή δέστε την συμπεριφορά του Αγραπιδά, υποψήφιου δημάρχου κάποτε και προέδρου ενός περιβαλλοντικού συλλόγου. Από τότε που η δεξιά έγινε κυβέρνηση, έχει εξαφανισθεί  από προσώπου γης, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αυτός που ήταν λαλίστατος! Ίσως να του έχουν υποσχεθεί κι αυτού...βουλευτιλίκι...
     
      Επί του προκειμένου δε, πρέπει να βγάλουμε το καπέλο και να συγχαρούμε δημόσια τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Παναγόπουλο για την όλη παλικαρίσια στάση του στο θέμα.  
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ

Διχογνωμίες προκύπτουν σε τοπικούς φορείς και αιρετούς, γύρω από το θέμα της επαναλειτουργίας του τουριστικού περιπτέρου ΖαχάρωςΔιχάζει το παρά θιν’ αλός
 Δηλώσεις με αιχμές των εμπλεκόμενων πλευρών στην «ΠΡΩΤΗ» Διχογνωμίες και αντιπαραθέσεις εξακολουθεί να δημιουργεί το ζήτημα της  επαναλειτουργίας του τουριστικού περιπτέρου (παρά θιν’ αλός) στην παραλία Ζαχάρως, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει κλειστό, με ότι συνεπάγεται αυτό για τον τουρισμό στην ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή.
Η υπόθεση «παρά θιν’ αλός» φαίνεται ότι διχάζει την τοπική κοινωνία και τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς από τη μία πλευρά αναφέρεται ότι βάσει του άρθρου 8 και της παρ. 5 του Π. Δ. για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, απαγορεύεται κάθε επέμβαση στον οικισμό Αγ. Νικολάου που βρίσκεται το τουριστικό περίπτερο και από την άλλη τονίζεται ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι δραστηριότητες στην περιοχή, που υφίσταντο πριν τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος!Το όλο θέμα ωστόσο φαίνεται να περιπλέκει ακόμα περισσότερο η εκδίκαση της προσφυγής στο Εφετείο Πατρών, σχετικά με τις παρεμβάσεις στο παρά θιν’αλός, η οποία αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. 
   Η «ΠΡΩΤΗ» ανοίγει σήμερα το «φάκελο παρά θιν’ αλός» Ζαχάρως, παραθέτοντας τις απόψεις τοπικών φορέων και αιρετών, καθώς και εκπροσώπων συλλόγων της περιοχής.
    Κοινή συνισταμένη των δηλώσεών τους είναι πως υπάρχει επιθυμία και σύμφωνη γνώμη για την άμεση επαναλειτουργία του τουριστικού περιπτέρου στην παραλία Ζαχάρως, που στο παρελθόν είχε γράψει «χρυσές σελίδες» στην διασκέδαση ντόπιων αλλά και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Οι δηλώσεις στην «ΠΡΩΤΗ»

Κώστας Αλεξανδρόπουλος, δήμαρχος Ζαχάρως
«Θέλουμε να λειτουργήσει το παρα θιν’ αλός» «Το άρθρο 8 παράγραφός 5 του Π.Δ. απαγορεύει κάθε επέμβαση στον οικισμό του Αγίου Νικολάου, όπου είναι τα παρά θιν’ αλός.Το άρθρο 7 αναφέρεται γενικά για όλη την περιοχή που είναι υπό την προστασία του Π.Δ. όπου στην Ζαχάρω είναι 25000 στρ. Εκεί λέει ότι επιτρέπονται εργασίες επισκευής και ανακαίνισης, αναφέρει ότι ειδικά για την περιοχή του οικισμού Αγ. Νικολάου,  δραστηριοτήτων και την απομάκρυνση παράνομων κατασκευών από τον αιγιαλό. Η ΕΤΑΔ μπορεί να το ενοικιάσει αλλά είναι ερείπιο και χρειάζεται επισκευή.
Είπε κάποια στιγμή το καλοκαίρι να μας το παραχωρήσει σαν δήμος, να το ενοικιάσουμε εμείς. Ο δήμος αυτή τη στιγμή λέει να το φτιάξει Η ΕΤΑΔ υπό τη δική της ευθύνη, ώστε αν υπάρχει οιαδήποτε ποινική ευθύνη να μη τη χρεωθεί ο δήμος και να μας το δώσει εμάς έτοιμο αν δεν θέλει να το νοικιάσει αυτή και απλά να το δημοπρατήσουμε και να βοηθήσουμε για να λειτουργήσει το κτίριο. Το θέμα πάει στην ΕΤΑΔ . Εμείς σαν δήμος είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να λειτουργήσει το παρα θιν’ αλός. Επειδή όμως υπάρχει το Π.Δ. και μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, εμείς δεν πρόκειται να αναμιχτούμε καθόλου σε αυτή την υπόθεση. Αν μας το δώσει το δικαστήριο θα πιέσουμε την ΕΤΑΔ να το λειτουργήσει γιατί είναι καλό για την οικονομία του τόπου».
 
Διονυσία Αυγερινοπούλου, βουλευτής Ηλείας
«Το Π.Δ. δεν απαγορεύει επισκευές στα υφιστάμενα κτίρια»  «Το παρά θιν’ αλός αυτή τη στιγμή είναι κλειστό γιατί υπάρχει δικαστική διαδικασία, οπότε παραμένει κλειστό, παρόλα αυτά όμως είναι ένα θέμα που έχω ασχοληθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλιστα είχα φέρει στην περιοχή για αυτοψία το Γ.Γ. του υπουργείου  Περιβάλλοντος, που είναι υπεύθυνος για τη χωροταξία και την Πολεοδομία Ευθ. Μπακογιάννη. Ο Γ.Γ. είχε αναφέρει ότι το Π.Δ. του Κυπαρισσιακού Κόλπου δεν απαγορεύει επισκευές στα υφιστάμενα κτίρια. Το υπουργείο έχει βγάλει ήδη την απόφαση. Εδώ μιλάμε για ένα νομίμως υφιστάμενο κτίριο το οποίο θέλει βελτιώσεις. Στην αρχή ήταν συγκεχυμένο και δεν υπήρχε η ξεκάθαρη ερμηνεία, αλλά γι’ αυτό το λόγο έστειλε το υπουργείο συγκεκριμένες οδηγίες με την ερμηνεία  της νομοθεσίας και του Π.Δ. Το έργο δεν προχωράει γιατί εκκρεμεί η δίκη. Πρέπει να γίνει σωστή ερμηνεία του δικαίου από το δικαστή και να δώσει εντολή για να συνεχίσει το έργο, για το οποίο έγιναν ασφαλιστικά  μέτρα και το κλείσανε».
 
Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής Ηλείας
«Δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος»  
«Για το θέμα της επαναλειτουργίας του παρά θιν’ αλός Ζαχάρως, ήλθα σε επαφή με τον επικεφαλής της ΕΤΑΔ απ΄ όπου προέκυψε ότι σκοπεύουν να ανοίξουν ξανά το  τουριστικό περίπτερο. Σε αυτό συναινεί και το γεγονός ότι η απαγόρευση στην περιοχή του Αγ. Νικολάου αφορά στην ανέγερση νέων κτιρίων ή στην εγκατάσταση νέων δραστηριοτήτων και όχι σε εργασίες συντήρησης ή εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων κτιρίων.Το παρά θιν  αλός δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του
Προεδρικού Διατάγματος ως προϋφιστάμενο του Π.Δ κτίριο».
 
Διον. Καλαματιανός, βουλευτής Ηλείας
 
«Να υπερκεραστούν οι διαδικαστικές δυσκολίες» Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι το «Παρά θιν’ αλός» είναι για χρόνια κλειστό και η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει, μας δημιουργεί αλγεινά συναισθήματα και μας προβληματίζει έντονα. Η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ζαχάρως, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, συνδέεται σε σημαντικό βαθμό με την αξιοποίησή του. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, κατόπιν διαβούλευσης και συνεννόησης, να δώσουν λύση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους. Το νομοθετικό πλαίσιο το επιτρέπει, εφόσον πρόκειται για προϋφιστάμενη κατασκευή, με τις απαραίτητες άδειες και χρειάζεται επισκευές. Είναι
αναγκαίο, λοιπόν, να υπερκεραστούν οι διαδικαστικές δυσκολίες και να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας».
 
Παν. Παναγόπουλος, αντιδήμαρχος Τουρισμού Ζαχάρως
 
Εκφράζει την αντίθεσή του…«Από τις μέχρι τώρα εισηγήσεις του κ. δημάρχου, επιχειρείται η ένταξη του παρά θιν’ αλός στην απαγορευτική διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 8 του Προεδρικού Διατάγματος του Κυπαρισσιακού Κόλπου, μία ρύθμιση η οποία αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στον αυθαιρέτως δημιουργηθέντα οικισμό του Αγίου Νικολάου Ζαχάρως, χωρίς η παραδοχή του αυτή να στηρίζεται σε κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο. Αντιθέτως, εδώ και αρκετό καιρό τόσο σε συσκέψεις στο δημαρχείο όσο και στα Δημοτικά Συμβούλια, παρέθεσα σωρεία στοιχείων από τα οποία προκύπτει ότι το παρά
θιν’ αλός εμπίπτει στις μεταβατικές ευνοϊκές διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 8 του Π.Δ. όπου «έργα και δραστηριότητες που υφίστανται πριν την ημερομηνία δημοσίευσης του Προεδρικού Διατάγματος συνεχίζουν και λειτουργούν», γεγονός που δεν εμπλέκει και αποσυνδέει το παρά θιν’ αλός από την απαγορευτική διάταξη, προκειμένου να επαναλειτουργήσει όπως είναι ο διακαής πόθος όλης της τοπικής κοινωνίας, προς όφελος και της τοπικής οικονομίας. Θα επαναλάβω αυτό που κατ’ επανάληψη έχω διατυπώσει ότι δεν πρέπει να αδρανήσουμε μπροστά στην εφαρμογή του Π.Δ. που ενδέχεται να στηρίζεται και σε λανθασμένα στοιχεία, κάτι που ήδη εξετάζεται από το Σ.Τ.Ε. με προσφυγή που
ήδη έχει κατατεθεί. Θέλω να επισημάνω ότι πρέπει να αναπτύξουμε αγαστή συνεργασία με την ΕΤΑΔ Α.Ε. καθ’ ότι η ανάπτυξη της περιοχής, τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και στον Καϊάφα εξαρτάται από αυτή, ως διαχειρίστρια της περιουσίας του Δημοσίου όπου και το παρά θιν’ αλός και να σταματήσει η όποια αντιπαράθεση έχει ανοιχτεί με την ΕΤΑΔ. Αντί να αναλωνόμαστε στην
κατάργηση του Π.Δ. θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα μια διαδικασία διαλόγου για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η περιοχή με τα υπάρχοντα στοιχεία των οργανώσεων, συλλόγων αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας, για μια βιώσιμη ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο και στον Καϊάφα, αλλά και στον ορεινό όγκο, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους καταρράκτες της Νέδας».
 
Β. Φουρλής, πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Ζαχαραίων  Αθήνας – Πειραιά
 
«Προβληματισμός για την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο φορέων» «Με ιδιαίτερο προβληματισμό και θλίψη αντιμετωπίζουμε το γεγονός ότι το Τουριστικό Περίπτερο Ζαχάρως (&quot;Παρά θιν&#39; αλός&quot;) παραμένει εκτός λειτουργίας και εκμετάλλευσης για πάνω από δύο έτη,
καθώς αποτελούσε κατά το πρόσφατο παρελθόν τοπόσημο και, μαζί με τη λίμνη Καϊάφα, τα ιαματικά
λουτρά της και το δάσος της Στροφυλιάς, έναν από τους βασικούς πόλους έλξης για τον επισκέπτη της περιοχής, ενώ είχε άρρηκτα συνδεθεί με την κοινωνική δραστηριότητα της περιοχής της Ζαχάρως. Ώστε, δεδομένα, η επαναλειτουργία του να αποτελεί αίτημα, όχι μόνον των μονίμων κατοίκων της Ζαχάρως ή των αποδήμων Ζαχαραίων, αλλά και των επισκεπτών και των φίλων της περιοχής της Ζαχάρως. Ο παραπάνω προβληματισμός εντείνεται από το γεγονός ότι, κατά το πρόσφατο παρελθόν αναπτύχθηκε μία αντιπαράθεση μεταξύ των δύο φορέων που είναι αρμόδιοι για την λειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως, δηλ. του Δήμου Ζαχάρως και της ΕΤ.Α.Δ., παρότι, σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα, τα συμφέροντά τους συγκλίνουν απολύτως - και άρα θα ανέμενε εύλογα κανείς να υπάρχει η αναγκαία μεταξύ τους συναντίληψη, προκειμένου να επαναλειτουργήσει (αφού με βάση τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, ουδέν σχετικό κανονιστικό κώλυμα υφίσταται).  Συνεπώς, ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η συναντίληψη αυτή να επέλθει σύντομα, ώστε το Τουριστικό περίπτερο Ζαχάρως να ξαναξεκινήσει να λειτουργεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου