theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΙΝΗ" [Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ]


ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ & ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....

======================================================


     Κύριε Δήμαρχε συγχαρητήρια για την ύδρευση, για την αποχέτευση όμως που καίει και τσουρουφλίζει δεν μαθαίνουμε τίποτα... Μου φαίνεται ότι ξέχασες τι έλεγες για τον Βιολογικό & την λίμνη του Καγιάφα, που είναι ο βόθρος της Ζαχάρως. 
    Ήδη οι καμπάνες άρχισαν να χτυπάνε, 129 απαυδισμένοι Ζαχαραίοι  σας έχουν καταθέσει υπογεγραμμένη καταγγελία και διαμαρτύρονται καθότι ακατέργαστα βοθρολύματα μεταφέρονται με αυλάκι από τον ακατάλληλο βιολογικό, δίπλα στο Γυμνάσιο,  στη λίμνα του Καϊάφα κι αυτή η μεγάλη περιοχή ζέει!!! [1]
Μήπως κύριε Αλεξανδρόπουλε και για αυτό το θέμα έχει βάλει το χέρι του το περιβόητο Π.Δ.; Αν είναι έτσι, τότε να καταργηθεί το γαμημένο χίλιες φορές!!!
=======================================================

ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ & ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΪΚΗ ΣΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕΣ!!!! 

[1]   Κατά πληροφορίες τάχιστα πρόκειται να επιληφθούν γι' αυτό το επονείδιστο θέμα που ντροπιάζει ολόκληρη τη Ζαχάρω οι υπεύθυνες υπηρεσίες της πάλαι ποτέ Νομαρχίας  Ηλείας, Περιβάλλον και Υγιεινή. Και ξέρετε πού  οδηγούνται αυτά τα θέματα..... Η πλάκα είναι ότι με τη  Δ/ντρια Του Περιβάλλοντος είμαστε συνονόματοι. [Γρήγορα θα επανέλθουμε...]
 Ο Αντιπεριφερειάρχης  Πολιτισμού & Τουρισμού δεν το ξέρει το θέμα; Κύριε Κοροβέση αυτά είναι  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ... Κατάλαβες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου