theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 Από μέρες με απασχολεί και είμαι σε ένα δίλημμα. Να καταγγείλω το μέγα πρόβλημα  του Καϊάφα, πρωτίστως για τη δημόσια υγεία και μετά για την προκλητική εγκατάλειψη ή να κάνω την πάπια; Βεβαίως και το έχω καταγγείλει επανειλημμένως, αλλά τώρα είναι στην επικαιρότητα, [διεθνής εκδήλωση κτ.λ]. Οπότε αποφάσισα να στείλω την καταγγελία στους "ιθύνοντες", αρκετά υπεύθυνους για τη ζοφερή κατάσταση, μπας και κουνηθεί κάτι. Ευκαιρία είναι....
Μακάρι
ά 


ΠΡΟΣ: 
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ    ΗΛΕΙΑΣ
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΥΡΓΟΥ & 
           ΛΟΙΠΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ                                                    
                                                                                               
         

Κύριοι(ες) Βουλευτές και κ.κ. Δ/ντές

Αλήθεια γιατί  κάνετε τα στραβά μάτια σε μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί αυτές τις μέρες στον Καϊάφα και μάλιστα εναντίον της δημόσιας υγείας; Είναι βραδυφλεγής μεν αλλά  επικίνδυνη! 

Βεβαίως γνωρίζετε μια  και είναι ευρέως εξαγγελθέν ότι το τριήμερο (8,9,10 Ιουλίου)  στη λίμνη του  Καϊάφα θα διεξαχθεί  διεθνές θαλάσσιο σκι, Kaiafa Battle, όπου θα πάρουν μέρος πολλοί διεθνείς αθλητές από όλο το κόσμο, κοντά στους 80.

Όμως γνωρίζετε ή έπρεπε να γνωρίζετε, η Λίμνη του Καϊάφα είναι αποδέκτης, δολίως βέβαια, του βιολογικού της Ζαχάρως, πράγμα που απαγορεύεται. Επιπροσθέτως αυτός ο βιολογικός της Ζαχάρως είναι έργο επί Καραπαναγιώτη δημάρχου, προ αμνημονεύτων ετών με αποτέλεσμα να είναι μικράς ισχύος, δυσανάλογος με τον πληθυσμό της Ζαχάρως αλλά και με ελαττωματική λειτουργία με αποτέλεσμα τα απόβλητα να μην υφίστανται την αναγκαία επεξεργασία. 

Οπότε η λίμνη είναι ο βόθρος της Ζαχάρως με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό τον βαρύ αλλά αληθινό  χαρακτηρισμό πρώτος τον χρησιμοποίησε, πολλάκις μάλιστα, ο σημερινός δήμαρχος, και δη γιατρός Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Μόνο που τότε ήταν στην αντιπολίτευση.  

Για την επικινδυνότητα της λίμνης υπάρχουν πλείστες επιστημονικές αναλύσεις και διατριβές από εκείνα τα χρόνια!

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι τότε σε μια επιστολή του ο κ. δήμαρχος προς τα ΕΛΠΕ με   κοινοποίηση στην  Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργό Τουρισμού τότε  και λοιπούς άρχοντες με πρώτο τον  Κωνσταντίνο Τζαβάρα, τότε υπουργό αναπληρωτή Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού επεσήμανε:

   "..στη λίμνη Καϊάφα, στην οποία σήμερα καταλήγουν τα αστικά λύματα της Ζαχάρως,  χωρίς να υποστούν ουδεμία επεξεργασίαΔεν επιτρέπεται να επενδυθεί ούτε ένα ευρώ, αν πρώτα δεν λυθεί το μείζον πρόβλημα της διάθεσης των λυμάτων. Σε αντίθετη περίπτωση η επένδυση θα είναι "λεφτά πεταμένα".

Τι λέτε; Είναι ή όχι βόμβα στη Δημόσια υγεία;  Η δε ενδεχομενικότητα για μεγάλη διεθνή ξεφτίλα είναι μεγάλη και επί θύραις. 

Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε διαμαρτυρία επιτόπου των ενεργών πολιτών με την ενεργοποίηση των σχετικών φορέων αλλά και κομμάτων, αλλά επειδή τέτοια περίπτωση δεν διαφαίνεται, αποφάσισα να προβώ στην παρούσα καταγγελία κι ας γίνω για άλλη μια φορά το μαύρο πρόβατο!

Η σιωπή και η απόκρυψη της αλήθειας είναι συν-ευθύνη!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου