theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

1] ΑΝΔΡΑΒΙΣ & ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΡΑΙΟΙ

      Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι χτες το μεσημέρι ήμουν φιλοξενούμενος στην Ανδραβίδα. Εδώ που πρωτοδιορίστηκα τον Νοέμβριο του 1984 και έμεινα μέχρι το 1991, εφτά ολόκληρα χρόνια, τα πιο ωραία, μεστά και έντονα χρόνια μου, από τα 31 έως τα 38. Έζησα έντονα και αναμίχτηκα με κάθε καρυδιάς καρύδι και έκανα πολλούς και καλούς φίλους, όχι μόνο λόγω επαγγέλματος, ως κτηνίατρος αλλά κυρίως επειδή σχετίστηκα με όλα τα κοινωνικά και άλλα γεγονότα της εποχής.
   Ο λόγος της επίσκεψης ήταν σημαντικός καθότι έχει να κάνει με το Βιβλίο το οποίο ετοιμάζω σχετικό με εκείνα τα χρόνια στην Ανδραβίδα. Ο τίτλος του τα λέει όλα "ΑΝΔΡΑΒΙΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΡΑΙΟΙ" και ελπίζω με την αρωγή του οικείου δήμου να γίνει η τελική παρουσίαση εφέτος το καλοκαίρι. Για όλα αυτά εν καιρώ θα σας ενημερώσω εκτεταμένως και θα λάβει χώρα , ως είθισται,  μια μικρή προδημοσίευση. 
  Το όλο τριήμερο στην Ανδραβίδα ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία και μια μεγάλη επιβεβαίωση της μεγάλης εκτίμησης που μου έχουν. Πραγματικά έζησα απίστευτες  στιγμές γεμάτες ευτυχία και συγκίνηση. Αλήθεια από που να αρχίσω και που να τελειώσω, τα συμβάντα ήταν συνεχή και με βομβάρδιζαν. Σήμερα ας αρκεστούμε σε μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια θα γίνουν πολλές σχετικές αναρτήσεις.






_

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου