theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ!

Νικήτας Κακλαμάνης   "όλα  νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που έγραφαν για                                                        το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να μην ξαναπιάσουν την                                                              πένα τους να ξαναγράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το                                                            ΕΣΥ με τους γιατρούς του δεν ξέρω για τι θα μιλάγαμε  σήμερα"                                                                                                                                         
Τα παπαγαλάκια κελαηδούσαν σύμφωνα με τις επιταγές των κυρίων τους:
              Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία είναι υπεράριθμοι  και πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν πολλά τμήματα του ΕΣΥ 
         Ο Αδωνης Γεωργιάδης πόσους γιατρούς του ΕΣΥ απέλυσε; Και μάλιστα κοκορευόταν και ωρυόταν αυτές οι απολύσεις να πιστωθούν στον ίδιο και όχι στον Τόμσεν.
               Ο δυστυχής Οικονόμου, τομεάρχης υγείας της ΝΔ υποστήριζε ότι οι πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας είναι σοβιετικού τύπου! [1]

         Ο τότε δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Μ. Παπαδημητρίου μαζί με τον "τρομερό και άθλιο" Άρη Πορτοσάλτε πρότειναν να «γκρεμιστούν» τα Δημόσια Νοσοκομεία.
Κι από κοντά όλα τα μεγαλοβοθροκάναλα  και οι μεγάλοι εθνοπατέρες Μαρινάκης, Αλαφούζος, Κυριακού Σαββίδης και σία και από κοντά τα λοιπά ..τρωκτικά.
Δυστυχώς και ο απλός λαός αυτούς ψήφισε..
      Τώρα αντί να δαγκώσουν τη γλώσσα τους, υπεραμύνονται της δημόσιας Υγείας. Χτες στο διάγγελμα του ο μέγας Κυριάκος είπε ότι τώρα στον πόλεμο με τον κορονοϊό πρέπει να ενισχυθεί το ΕΣΥ.  Αλλά τόσα χρόνια το τορπίλιζε και το υπέσκαπτε.
    Ένα άλλο δείγμα της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται είναι  η δικαιολογία του Άδωνη  για την τεράστια αισχροκέρδεια στην αυτοδιαχειριζόμενη αγορά. Προσφορά και ζήτηση λέει και από κάτω χειροκροτά το πόπολο, πάντα  ευκολόπιστο και πάντα προδομένο.   
     Πιστοί εκφραστές και ακόλουθοι αυτών των καταστροφικών πολιτικών είναι περίπου όλοι  οι δικοί μας που κρατούν τα ηνία στον δύσμοιρο δήμο μας. Αντιδήμαρχοι, παραδήμαρχοι, δήμαρχοι πρώην και νυν ανεμίζουν ως σημαία την ιδιωτικοποίηση για όλα τα θέματα, ακόμα και για το περιβάλλον.  Κι από πίσω όλοι οι δομέστιχοι και καπαδόκες με ανοιχτό το στόμα.
   Να τους χαιρόμαστε!!!
   Πολλά από τα παραπάνω καταγγέλλονται  στο άρθρο του Μάκη Μπαλαούρα 
Έπρεπε να εισβάλει ο κορωναϊός για να αντιληφθούν τη χρησιμότητα του ΕΣΥ;]
 στον σημερινό τύπο.  Με την ευκαιρία μπράβο στον Μάκη που παλεύει καθημερινά από το μετερίζι της δημοκρατίας και του λαού!



  [1] Τον είχαμε κάποτε και στη ΔΗΜΑΡ και έχω ίδία πείρα για το ποιόν του κυρίου. Από τα καλά του   .μεγάλου Φώτη Κουβέλη. Τι να κάνουμε, ήταν ένα από τα τόσα λάθη  μου!!!

1 σχόλιο:

  1. Τις τελευταίημέρες μαζί με τον ιό έχουν ξεσαλώσει και οι νοσταλγοί των καθεστώτων, ξερνώντας μίσος και χαιρεκακία. Είναι οι ίδιοι που βολτάρον στις πλατείες και τους δρόμους. Όμως πάντα η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός κυριρχούν....και στέλνουν την αριστερά εκεί που ανοίκει,στου υπόνομο της Ιστορίας. Ξυδάκι φασιστεροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή