theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΜΗΤΡΩΟ ΑΡΡΕΝΩΝ 1953 ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ [Β]

Ο ΜΑΡΚΟΣ Ο ΜΑΡΚΑΡΟΣ, Ο ΜΑΡΙΝΆΚΗΣ 


       Έκανα μια παράλειψη και πρέπει να επανορθώσω έτσι για την …ιστορία. Τότε ο  Μάρκος που πήδαγε επί κοντώ  στην αλάνα του σταθμού είχε και ..περγαμηνές.  Ήταν 1ος στη Μυτιλήνη, Ήρθε 1ος  στους μαθητικούς στη Μεσσηνία, 1ος στην Τρίπολη στους παν πελοποννησιακούς και 3ος στην Καβάλα στους Πανελληνίους. Αλλά πού μυαλό για προπονήσεις και τέτοια, μετά το έριξε στις γκομενίτσες, οπότε πήρε πρωτιές με το άλλο κοντάρι! 

     Θυμάμαι και μια άλλη ιστορία που έχει να κάνει και με το Μάρκο. Εγώ πήγαινα  στο Γυμνάσιο Ζαχάρως και ο Μάρκος στην Κυπαρισσία, οπότε κανονίσαμε έναν ποδοασφαιρικό αγώνα στην Κυπαρισσία. Εμείς πάνοπλοι, όλοι παιχτάκια μαγκιόρικα, οι περισσότεροι παίζαμε  στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ο Γείτονας Ρουμελιώτης, που έπαιξε και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ήταν τερματοφύλακας, και τα άλλα παιδιά, Μίντζας Δημητράκης, Φάκαλος Κώστας, Αγριόπουλος Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Γιώργος……και λοιποί που δεν θυμάμαι καθόλου. 
     Τερματοφύλακας στην άλλη ομάδα ο Μάρκος, ο Λας, ο Μαρινάκης. 
    Το σκορ  5-1 υπέρ ημών, τους διαλύσαμε!  Αλλά το ωραίο και σπαρταριστό συνάμα ήταν το 5ο γκολ που έφαγε ο Μάρκος από τη σέντρα.     Αυθωρεί & παραχρήμα βγάζει τη φανέλα του επιδεικτικά, πετάει τα παπούτσια στον αέρα και φωνάζει:  
"άντε ρε κουφάλες Ζαχαραίοι σε ένα χρόνο θα με προσκυνάτε"!!!  
   Όμως έπεσε έξω όχι μόνο στο χρόνο αλλά και στους ...προσκυνητές. Έχει πλέον γίνει μέγας θεατρικός επιχειρηματίας και ελέγχει μια πλειάδα θεάτρων, οπότε του κάνουν τεμενάδες οι περισσότεροι ηθοποιοί και θεατράνθρωποι.  
    Το πολύ καλό όμως είναι ότι ο Μάρκος έχει μείνει αγνός και αυθόρμητος όπως τότε στα αλλοτινά χρόνια και το κατακαλύτερο είναι ότι έχει επιβάλει σε όλους των θεατρικών επιχειρήσεων, που δεν και λίγοι να μην συμμετέχουν σε καμία μορφή διαφήμισης και προβολής. Ούτε συνεντεύξεις ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα τέτοιο!!!
    Μάρκο  χίλια Μπράβο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου