theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ [1]

   Τα πράγματα στον δήμο μας τρέχουν και από τα γεγονότα το ένα γεγονός καβαλάει το άλλο.
   Τι να πρωτοαναφέρω; Ενώ είχαμε προγραμματίσει να αρχίσουμε την εβδομάδα με την ανάρτηση τη σχετική με τα απόνερα του νέου "μπάσταρδου" σκουπιδότοπου [2]  όπως πολύ εύστοχα τον χαρακτηρίσαμε και ειδικότερα με την ανύπαρκτη ανακύκλωση στο μεγάλο χαρτομάνι της αγοράς, ή να αρχίσουμε με την βαρυσήμαντη συνέντευξη του κ. Αλεξανδρόπουλου στο Ιόνιον fm την Πέμπτη 7-5- και

 κυρίως με το ξαφνικό και αναπάντητο λιβάνισμα του Νοδάρου [3], ανέκυψε το θέμα της παραίτησης του Άρη από τη θέση του αντιδήμαρχου, υπεύθυνου για τον αθλητισμό. Αν και έχει παραιτηθεί από τον περσινό Νοέμβρη, είναι ανεξήγητο το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
  Να τονίσουμε εξ αρχής ότι ο Γείτονας είναι  ό,τι  καλύτερο έχει να επιδείξει η Ζαχάρω στον αθλητισμό και όχι μόνο, και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους για το ήθος και τη σεμνότητά του. Και ξέρετε αυτά τα παραδείγματα στη σημερινή κοινωνία μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και ειδικά στον τομέα του αθλητισμού σπάνια.  Η προσωπική του πορεία άμεμπτη [4] και η προσφορά του ανεκτίμητη, ειδικά  τότε που ήταν πρώτος πρόεδρος του Σταδίου με γραμματέα τον Σπύρο Μανέτα. Τότε που το Στάδιο ήταν ένα εγκαταλειμμένο ερείπιο, μια θεόρατη χάσκουσα κερκίδα  με ένα αχανές, ξερό γήπεδο. Ακόμη και το βοηθητικό υπάρχει από τον Άρη και τον Σπύρο, με όλες τις δικαστικές τους διώξεις.[5]
  Συνάμα είναι από τα πρώτα άτομα που πίστεψαν και  συμπαρατάχθηκαν εξαρχής στον Αλεξανδρόπουλο (το άλλο είναι ο Γιάννης Μπαλαδήμας)  και όλο τον δύσκολο καιρό έβαλε πλάτη για την τελική νίκη.
   Αλήθεια κ. Δήμαρχε γιατί παραιτήθηκε ο Άρης;
   Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος. Σε όλη την πόλη έχει γίνει βούκινο ότι δεν ήθελε επουδενί να είναι γλάστρα…
     κ. Δήμαρχε  δεν βλέπεις τι γίνεται; Υπεύθυνος είστε εσείς ο ίδιος και κανείς άλλος. Εσείς επιλέξατε τους συνεργάτες σας εκτός κι αν ήταν γραμμάτιο, πράγμα που συνηθίζεται στο χώρο της Τ/Α.
     Εντάξει η αντάρτισσα Ζούρτσα [6] αλλά και όλη η Ζαχάρω, και το  Γιαννιτστοχώρι ως πρώτα προπύργια της εκλογής σας, που έχουμε ενημέρωση, βράζουν!!!


[1] Εάν θυμάμαι καλώς -τα κιτάπια όμως δεν κάνουν λάθος-  είναι η πρώτη οικειοθελής παραίτηση στον δήμο Ζαχάρως.  Μάλιστα σε όλη την Πανταζοκρατία, 17 ολόκληρα χρόνια, αν και είχαμε πάρα πολλές από τον Δον καθαιρέσεις, αποξηλώσεις, εν τούτοις   δεν κουνήθηκε φύλλο και δεν είχαμε καμία παραίτηση.
[2] Πλέον το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τις διαμαρτυρίες των γειτόνων να έχουν φουντώσει και να γίνεται λόγος για εισαγγελέα. Οι δε λεβέντες του δημαρχείου, μια κλειστή παρεούλα,  περί άλλων τυρβάζουν….
[3] Βεβαίως αυτή καθαυτή η συνέντευξη έχει τύχει της ανάλογης κριτικής μιας και αποτελεί και πάλι ένα συνονθύλευμα από ψεύδη και εμφανέστατες διαστρεβλώσεις, διανθισμένες με λαϊκίστικες  κορώνες, όμως σημασία έχει   ο δημοσιογραφικός ρόλος του Μάκη Νοδάρου, που ήταν αναπάντεχος, ξαφνικός και ανεξήγητος, ένα σκέτο λιβάνισμα . Όμως θα επανέλθουμε γιατί ο Μάκης είναι φίλος από τα 18 του χρόνια, όταν ήμουν στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Ανδραβίδας και όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί μια ριζοσπαστική, περήφανη και ασυμβίβαστη φωνή!
[4] Παρά όλες αυτές τις περγαμηνές του καταλογίζω δυο μικρά ή μεγάλα λάθη, δεν:
     - αγκάλιασε το Μουντιαλιτο του κουμπάρου, που ήταν ένας πρωτοποριακός θεσμός ίσως  σε όλη τη χώρα!
     - δεν αντιστάθηκε στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α΄1 κατηγορία, με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα  
[5] Εν παρόδω αισθάνομαι καθήκον να αναφέρω ότι στο χώρο του Σταδίου, συμβαίνουν σημεία και ..τερατάκια. Το άτομο που έλυνε και έδενε επί 17 ολόκληρα χρόνια ως δεξί χέρι του Πανταζή, κάνει το ίδιο και τώρα. Συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι και δη ..θεσμοθετημένο.  Μάλιστα ισχύει ο νεοφιλελεύθερος κανόνας! Αυτά μου μετέδωσε ένας φίλος,…καθύλην αρμόδιος  που δεν έχω κανέναν λόγο να μη τον πιστέψω. Απεναντίας βάζω την τζίφρα μου και ολογράφως. Και πολύ φοβάμαι ότι ο τύπος συνέβαλε στην παραίτηση του Άρη.
[6]  Στη Ζούρτσα πρέπει να κάνουμε μια στάση και μνεία στην παλικαρίσια στάση του Νίκου Καράπαπα, που αν και είναι μισθοδοτούμενος ως αντιπρόεδρος της ΔΥΑΖ, τα κακώς κείμενα τα λέει δημόσια και σταράτα.  Μπράβο του!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου