theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ

        Προχτές μετά χαράς μετά τη δημοσίευση για τις δημοτικές Λαμπάδες στη Ζαχάρω μιλήσαμε, από τηλεφώνου βέβαια, καραντίνα είναι αυτή, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ, Φώτη Καλογερόπουλο. Μου άρεσε που αφενός ήταν έντονα διαμαρτυρόμενος΄στα σωστά όρια   γιατί πριν την ανάρτηση όφειλα να ζητήσω σχετική ενημέρωση από τον ίδιο και σε αυτό είχε απόλυτο δίκιο. Στη συνέχεια με το ίδιο πνεύμα ρητά με διαβεβαίωσε ότι η δημοσίευση για  την  καύση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, χαρτικά, κιβώτια, νάιλον στον δημοτικό χώρο   στο Κάτω Ξηροχώρι δεν ήταν καθόλου έτσι, αλλά έκαψαν κάτι κλαριά και μάλιστα μετά από σχετική άδεια της Πυροσβεστικής.  
   Επίσης διαμαρτυρήθηκε για το θέμα με τα ανακυκλώσιμα και τη διατήρηση της σύμβασης του Πανταζή με εκείνον τον υπόδικο από τα Ολύμπια, υποστηρίζοντας ότι πλέον έχει υπογραφεί πρόχειρη, πιλοτική σύμβαση με έναν Πατρινό. Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα καθότι το ίδιο με διαβεβαίωσε και ο αρμόδιος υπάλληλος. Βέβαια μου υποσχέθηκαν να μου στείλουν τη συγκεκριμένη σύμβαση, αλλά ακόμη περιμένω. Δεν παραξενεύομαι όμως, γιατί αυτή δυστυχώς είναι η αντίληψη που έχουν για τη δημόσια ενημέρωση των πολιτών. Έτσι κάνει η Εξουσία, η όποια εξουσία, απέναντι στο πόπολο.
Τέλος πάντων, το απόγευμα της ίδιας μέρας έλαβα από έναν φίλο Ζαχαραίο, εραστή της αλήθειας 4 φωτογραφίες από τον  αμαρτωλό χώρο. Οι δυο είναι αυτές που δημοσιεύτηκαν ακριβώς την άλλη μέρα. Φανερό είναι ότι είναι ο νέος σκουπιδότοπος με τα απορρίμματα όχι από τους κάδους αλλά από τα Super Market της πόλης. Αυτά των κάδων πηγαίνουν στην Τριανταφυλλιά, αλλά επειδή το κόστος μεταφοράς και επεξεργασίας είναι τσουχτερό τα άλλα που είναι ογκώδη μεταφέρονται στο οικόπεδο. Όμως επειδή αυτό δεν είναι τεράστιο γρήγορα γεμίζει οπότε οι λεβέντες βρήκαν τη λύση της φωτιάς. Αυτό περίτρανα και αναντίρρητα αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που φαίνονται τα αποκαϊδια.

   Επομένως ο αντιδήμαρχος δεν μας έκρυψε την αλήθεια; Τα περί κλαδιών είναι φτηνές δικαιολογίες, μπούρδες. Πραγματικά λυπάμαι, αν τελικά είναι έτσι, γιατί είναι νέος αλλά είναι και γαμπρός στο χωριό μου. Θα μου πείτε ότι από το Γιαννιτσοχώρι   έχετε κάκιστη πείρα από το παρελθόν και  όχι από την..Αθήνα! 
Δεν γίνεται να  να έρχεται κάποιος να τα παίρνει, μιας και εδώ στην Αθήνα τα μαζεύουν οι Πακιστανοί με τα καροτσάκια τους, για ανακύκλωση. Και το καλύτερο είναι να επιβαρύνονται τα Suprermarket να το κάνουν, όπως τα κρεοπωλεία με τα ζωικά υπολείμματα.  
  Σχετικά με το εν λόγω  οικόπεδο πρέπει να αναφέρουμε ότι προορίζεται για το κυνοκομείο, εάν βέβαια εγκριθεί το αίτημα από τον Φιλόδημο που υπόψη φέτος η κυβέρνηση το ολικό κονδύλι από 20 εκατομμύρια το έκανε 15, οπότε πολύ φοβάμαι ο Φιλόδημος θα γίνει ...όνειρο. Μακάρι όμως χίλιες φορές να διαψευστώ. Και το άλλο, που πιστεύω να έχει ληφθεί υπόψη στην τεχνική μελέτη του φακέλου, είναι ότι όλος ο χώρος τον χειμώνα λιμνάζει κι αυτό είναι ένας αρνητικός παράγοντας.
  Πολλοί ίσως θα γνωρίζετε ότι επί Πανταζάρα όλα  αυτά τα ...ευγενή απορρίμματα μεταφέρονταν στο αμαρτωλό κτήμα στον Καγιάφα και με  την μπουλντόζα του δήμου απλώνονταν στα λιμνάζοντα σημεία και σκεπάζονταν με χώμα. 
   Οπότε και ο σκύλος χορτάτος και ή πίτα ακέραιη!
  Μεγάλη φάτσα!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου