theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟΝ: ΠΑΡΑ ΘΙΝ'....... ΚΑΝΤΙΝΕΣ

     Πράγματι το θέμα με τις καντίνες της παραλίας είναι αρκετά λεπτό και δύσκολο. Παντού σε όλα τα χωριά της ακρογιαλιάς έχουμε συνηθίσει με τις ωραίες καντίνες  και πολύ μας κακοφαίνεται που όσο περνά ο καιρός βλέπουμε ότι πολύ πιθανό φέτος να τις στερηθούμε. Πλέον τα τσιπουράκια  με τα γαυράκια στην παραλία θα τα αναπολήσουμε και θα φαντάζουν όνειρα θερινής νυχτός. 
kantines2
 Δεν φτάνει που τα πράγματα έχουν πολύ δυσκολέψει με την πανδημία, καπέλο στο Π.Δ για την προστασία, με αποτέλεσμα το υγειονομικό να τους ζητά  να βγάλουν νέες άδειες, ήρθε και το νέο από τους τελευταίους ενοικιαστές του ΠΑΡΑ ΘΙΝ' ΑΛΟΣ, όπου απέστειλαν στον δήμο ΕΞΩΔΙΚΟ και του ζητούν είτε να ανακαλέσει όπου έχει δώσει  άδειες ή να μην δώσουν καθόλου λόγω Π.Δ..
 Είναι που είναι στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρος και μούτζω τα. Έχω δε την εντύπωση ότι οι λεγάμενοι τελευταίοι ενοικιαστές είναι οι αδελφοί Γρηγορόπουλοι και έχουν να κάνουν και με τα θρυλούμενα στον  Ολυμπιακό Ζαχάρως, συγκεκριμένα με τον αόρατο λεφτά που διατυμπανίζει  ο Καριώρης και τάζει λαγούς με πετραχήλια. Θα θυμάστε τον αδελφό τους τον γιατρό, που πήγαινε για δήμαρχος αλλά έμεινε στην πρώτη στροφή. 

  Ως προς Παρά Θίν΄Αλός το όλο  το θέμα μπλέκει περισσότερο μια και είναι ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ με τα γνωστά προβλήματα.
  Περισσότερα τη Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου