theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Εξερεύνησε-Σκέψου-Δράσε❕

Το “περιβαλλοντικό” νομοσχέδιο πέρασε και πλέον δυστυχώς είναι νόμος, και είναι η στιγμή να θυμίσουμε στον υπουργό και την κυβέρνηση ότι είμαστε πολλοί, είμαστε εδώ, και δεν το βάζουμε κάτω. Πρόσφατα σου είπαμε ότι δεν έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα, γιατί οι φωνές μας δεν θα χαθούν.
Σε καλούμε λοιπόν σε ένα εργαστήριο που οργανώνουμε στην Greenpeace διαφορετικό από τα άλλα, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου. Επίλεξε πρωινή ή απογευματινή ώρα, όποια σε βολεύει καλύτερα, και εξασφάλισε τη θέση σου! Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό βιάσου!
Για το πρωινό εργαστήριο, 11:00-13:00, Πάτα εδώ >>
Για το απογευματινό, 17:00-19:00 Πάτα εδώ >>
Αυτό το εργαστήριο δεν είναι μία συζήτηση ή μία ενημέρωση. Είναι ακόμα καλύτερο! Είναι ένα βιωματικό εργαστήριο που στόχο έχει να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, ώστε να διαμορφώσεις μία δράση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Θα δημιουργήσουμε έναν ασφαλή χώρο όπου θα ακούσουμε με σεβασμό και θα μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις μέχρι το σημείο που νιώθουμε άνετα, ώστε να καταλήξουμε σε δράση για το πρόβλημα που μας απασχολεί, δηλαδή το “μαύρο” του νέου νόμου.
Μετά το εργαστήριο, το επόμενο βήμα είναι να κάνουμε αυτές τις δράσεις πράξη ώστε να αξιοποιήσουμε τις φωνές μας, να δείξουμε ότι σε αυτόν τον νόμο, θα μας βρίσκουν απέναντί τους. Θα σου πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, θα έχεις σύντομα ξανά νέα μας!
*στο πρωινό εργαστήριο, τμήματά του θα βιντεοσκοπηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου