theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ...

Οι εξελίξεις στη Ζαχάφω για τον Ολυμπιακό τρέχουν και ο ..ρόγχος επιτείνεται. Μετά την δημοσίευση των δηλώσεων του Μανέτα, που όντως μετά παρρησίας τις έκανε. αν και στην πλάτη του από παλιά φέρνει μερικές ...ανομίες, αλλά και μετά από αυτές του Καρώρη, κυρίως για τα οικονομικά, γίνεται χαμός.
    Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και παρά λίγο και του Πανηλειακού, Μπάδας [1]  έχει γίνει μπαρούτι και βομβαρδίζει απειλώντας τους πάντες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
      Όπως γράφαμε στις 22-Ιουνίου κλικ ΕΔΩ  ο Μπάδας ξεκαθάριζε ότι η Γ. Σ θα γίνει στις 15 Ιουνίου και ότι ο ίδιος επουδενί δεν θα ανακατευτεί ξανά με τον Ολυμπιακό μια και έχει πάρα πολλά παράπονα  από τους Ζαχαραίους. Ρητά μας δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τα αθλητικά της Κρέστενας ή των Μακρυσίων. 
       Τελικά ο μεν Καριώρης  επανέφερε την πρότασή του για τον Ζαχαραίο επιχειρηματία, αν και τον ακούσαμε ότι την αποσύρει ο δε Μπάδας, αμέσως μετά τον Μανέτα δηλώνει ότι πλέον θα παραδώσει την ομάδα στις 25 Ιουλίου, μέρα που την παρέλαβε. Συνάμα μεσολαβούν και οι δηλώσεις του στον τοπικό τύπο  ότι ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό και μετά φυσικά τις παίρνει πίσω. Εξωπραγματικές πραγματείες νυχτερινών ονειρώξεων! 
     Επίσης  τα βάζει εκτός απο τον Μανέτα και με τον Αρη που τον απέλυσε για ψυχολογικούς λόγους, όπως είπε, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες κι ας λέει ο  Ρουμελιώτης ότι έφερε παίκτες.  Απόδειξη του αντιθέτου, λέει,  είναι ότι δεν τον ακολούθησε κανείς παίχτης [2] όταν τον απέλυσε. Έκανε και νύξη για κάτι ..άλλα, σχετικά με σκοτεινές συναλλαγές του Ολυμπιακού, [έξοδα αλλοδαπών Ντεμέλο, Βραζιλιάνος, Κολομβιανός και σία, μισθούς  κτ.λ.]  αλλά τέλος πάντων .... αυτά κάνουν τζιζ!  Επίσης σε εκείνο το οργίλο τηλέφωνο [3]  δήλωσε ότι η ομάδα είχε έξοδα περί τις 80,000 και από αυτά  έβαλε ο ίδιος 15.000 όπως και άλλοι του Δ.Σ.  

Δήλωση Ζήρου

-------------------------------------------------------------------------
Είσαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε και να μην εγκαταλείψετε την ομάδα και να προετοιμάσετε την επαναφορά στη μεταβατική περίοδο. Αλλιώς είσαστε ριψάσπιδες,  [4 προδότες του τόπου...
-------------------------------------------------------------------------

      Πλέον , μετά τον Καριώρη και τις έμμεσες ή άμεσες απειλές του, ακολούθησε άλλο οργίλο τηλέφωνο του Μπάδα όπου δηλώνει ότι στον εισαγγελέα μαζί με τον τωρινό φάκελο θα καταθέσει και τον άλλο της αμαρτωλής περιόδου της σκοτεινής χρεοκοπίας με τον Πανταζάρα πρόεδρο, όπου μετά τη ρήψη των λογιστικών μηχανών στη θάλασσα είχε επακόλουθο τη δολοφονία της ατόφιας Ζαχαραίικης "Κόκκινης Θύελλας", το Γυμνάσιο του Ζήρου. Ο ίδιος δε ανεβάζει εκείνο το χρέος στα 500000 [5]
   Ορίστε και ολίγον Μπάδας με τα όλα του....



[1] Άφησα τελευταίο τον Μπάδα για να απαντήσει και στους άλλους
[2]   Νομίζω ότι ο Μανέτας υποστηρίζει άλλα για αυτή την περίπτωση, ομιλεί για τον Ζαχαραίο μπακ που πήγε στην Κυπαρισσία.
[3] Το τηλέφωνο έγινε την άλλη μέρα από το  Μανέτα και μάλιστα δίπλα του ήταν ο ταμίας της ομάδας Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, που πολλάκις τον ενεθάρρυνε και τον επικροτούσε  
[4] Στην αρχαία Αθήνα όσους αρνούνταν να στρατευτούν, τους ριψάσπιδες (= ρίπτω την ασπίδα) τούς φορούσαν γυναικεία ρούχα, τούς περιέφεραν στην πόλη και τους διαπόμπευαν μέχρι εσχάτης ξεφτίλας.
[5  Εκείνη η υπόθεση - παρωδία πέρασε έτσι στο ντουκ και αναρωτιόμαστε γιατί είναι ακριβά τα δημοτικά τέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου