theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Τα τελευταία Ζαχαραίικα νέα....

Τέσσερα  είναι τα θέματα που οι Ζαχαραίοι βουρλίζονται τελευταία:
    α] Θρυλείται ότι ήρθε σχετικό έγγραφο από το υπουργείο με το οποίο η  πρόσληψη των δύο από τους τρεις ειδικούς συνεργάτες είναι άκυρη, οπότε  ...βαράτε με κι ας κλαίω...Τη λέζα θα την πληρώσουν τα παιδιά. Τόσους μήνες  απλήρωτοι εκτός κι αν τους πληρώσει ο δήμαρχος ή οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι. Πριν από δυο μήνες ακριβώς κρούαμε την καμπάνα [κλικ ΕΔΩ]. Μακάρι να είναι ψέμα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!  
   Έτσι δεν είναι;
 β] Προχτές, μέρα μεσημέρι, στην επάνω πλατεία του παλιού δημαρχείου  παραλίγο να έρθουν στα χέρια δυο σημαίνοντα πρόσωπα της δημοτικής αρχής και ....παραρχής. Ο ένας είναι αιρετός δημοτικός σύμβουλος κι ο άλλος ο γνωστός άγνωστος. 
    Ο λόγος ήταν πάλι η ....ΕΤΑΔ.
     Περισσότερα και εντόνως καυστικά μεθαύριο. 
    Τι να κάνουμε η αλήθεια πολλάκις είναι πικρή!!!

   γ] Τις  προάλλες η " ΠΡΩΪΝΗ" είχε ΄το κάτωθι σχόλιο:
Μήπως μπορείτε να βρείτε σε ποιο πρόσωπο αναφέρεται το σχόλιο; Φέρελπις ...πολιτικός είναι ο καημένος  και κοντοχωριανός μας!!! 



δ] Να δούμε τι θα δούμε. Ποιος από τη δημοτική αρχή θα παραβρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο όπου θα καλωσορίσουμε τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.  Ποιος ξεχνά τι έγινε πρόπερσι με την αυτού μεγαλειότητα  Αδωνη Γεωργιάδη...Τι τραπέζια, τι αγκαλιές και τι φωτογραφίες. 
Ίδωμεν.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου