theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!

    Χτες από έγκυρες φίλιες πηγές λάβαμε ένα σπουδαίο έγγραφο με το οποίο δίνεται η ευκαιρία στους δήμους να επιτελέσουν ένα ουσιαστικό έργο μακράς πνοής που θα κλείσει μεγάλες πληγές. ΄
  Όλα τα παραλιακά χωριά του δήμου μας έχουν μεγάλο πρόβλημα στην αποχέτευση των λυμάτων. Βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και τα  λύματα πέφτουν κυρίως στις γράνες και λιμνάζουν ή εμμέσως μεταφέρονται στην γαλάζια μας θάλασσα. [1]

  Πλέον με το εν λόγω έγγραφο δίνεται η ευκαιρία στον δήμο να κάνει  έργο που θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα και θα μείνει στην ιστορία του τόπου.
 Βεβαίως  ένα τέτοιο μεγάλο έργο για να επιτελεσθεί απαιτεί μελέτες και προγραμματισμό με τον οποίο μικρά έργα και έργα βιτρίνας θα μπούνε σε δεύτερο πλάνο. 
   Χαλάλι όμως για ένα τέτοιο έργο! 

[1] Η πόλη της Ζαχάρως  είναι ειδική περίπτωση. Ο υπάρχων Βιολογικός   από την εποχή του Καραπαναγιώτη, όπως έχουμε κατά κόρον τονίσει αλλά και ίδιος ο δήμαρχος έχει δριμύτατα καταγγείλει, είτε υπολειτουργεί είτε δεν καλύπτει   καθόλου τις ανάγκες της πόλης , περισσότερο το καλοκαίρι,με αποτέλεσμα τα ακτέργαστα λύματα να οδηγούνται δολίως και παρανόμως στη λίμνη του Καγιάφα που έχει γίνει ο μεγάλος βόθρος της Ζαχάρως. Αγνοούμε εντελώς εάν ο δήμος Ζαχάρως έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα  του 2018, που αναφέρεται στο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου