theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΑΦΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΙ: ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ Ο ΑΛΛΟΣ....

      Πλέον έχει γίνει παραδεχτό τοις πάσι ότι το Π.Δ. για την προστασία της παραλιακής ζώνης αποτελεί το μείζον θέμα για τον δήμο Ζαχάρως. Δυστυχώς, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει η αλόγιστη και εντελώς αλλοπρόσαλλη πολιτική της δημοτικής αρχής που σύρεται από το αδικαιολόγητο μένος του δημάρχου, οδηγεί με σιγανά αλλά σταθερά βήματα την περιοχή σε μαρασμό και υπανάπτυξη.



   Εάν αξιοποιούσε ό,τι του επιτρέπει το περιλάλητο Π.Δ. και δεν συρόταν στο κυνήγι μαγισσών τότε η περιοχή μας θα γινόταν τόπος υψηλού τουριστικού και ψυχαγωγικού προορισμού,  ένα μοναδικό εθνικό πάρκο με ναυαρχίδα τον Καϊάφα,  πόλος έλξης και αθρόας προσέλευσης ξένων και Ελλήνων επισκεπτών από την ημεδαπή και την αλλοδαπή.
  Δυστυχώς στον συγκεκριμένο τομέα άγεται και φέρεται από τον αδελφό του κι αυτό το γράφω με πλήρη γνώση και παρρησία αν κι αυτό το λένε και οι πέτρες σε όλη την περιοχή από τον Λαπίθα μέχρι τη Νέδα!!!΄
 Η ανάρτηση της 6-5-20 [κλικ ΕΔΩ] ήταν άκρως αποκαλυπτική και τεκμηριωμένη. Βήχει ο ένας φτερνίζεται ο άλλος και βγάζει χαρτομάντιλα! 
Αλλά μεγαλύτερη απόδειξη είναι η σημερινή.
    Οι προσεχτικοί αναγνώστες θα έχουν αντιληφθεί ότι έχω ένα φίλο ή γνωστό, όπως θέλετε το παίρνετε, στην ΕΤΑΔ. 
Λοιπόν αυτός ο φίλος είναι αρμόδιος για  τον Καϊάφα  και όλη την περιοχή μας. Έτσι λοιπόν σε μια τελευταία μας επαφή, στο απλό και φυσικό στυλ μου φανέρωσε πόσα και ποια άτομα αποτέλεσαν την ομάδα επίσκεψης από τον δήμο Ζαχάρως. 
      Ο πιο γνωστός από τους έξι [6] ήταν ο ΝΙΚΟς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. 
  Τώρα με ποιο θεσμικό ρόλο και δικαίωμα παραβρέθηκε ούτε κι αυτός ο ίδιος ο Δήμαρχος  ξέρει να μας πει. 
   Υπόψη τότε που τα λέγαμε με τον δήμαρχο, εννοείται προεκλογικά, υποστήριζε μετά πάθους ορθά, ρητά και κοφτά ότι ουδέποτε κανένας συγγενής του θα ανακατευτεί με τον  δήμο και ιδού πριν αλέκτωρ λαλήσαι το ...απέδειξε περίτρανα, από την ανάποδη όμως...
      Βεβαίως εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες! 
    Τού τα έλεγα για το βαρίδι που έχει και να προσέξει, όπως και πάρα πολλοί φίλοι του. 
   Κι όμως στην κύρια στρατηγική του δήμου απέναντι στο Π.Δ. [προσφυγή στο ΣτΕ  και όλα τα σχετικά, καντίνες, Παράθιν΄Αλός κτ.λ. τα νήματα τα κινεί ο κύριος Νίκος, για τον οποίο έχω  κάκιστη εμπειρία για την ..αξιοπιστία του.  
   Άντε και τα ξαναλέμε και εις ...ανώτερα

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ορίστε και οι χτεσινές δηλώσεις του δήμαρχου:

Στον μαγευτικό χώρο της Λίμνης Καϊάφα έδωσε συνέντευξη για τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των λουτρών αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξης τους ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Όπως τόνισε " Ο Δήμος Ζαχάρως δίνει αγώνα για την ανάπτυξη του Καϊάφα ώστε να αποκτήσει την θέση που του αναλογεί στον τουριστικό χάρτη της χώρας και ταυτόχρονα μάχεται κατά του προεδρικού διατάγματος το οποίο εμποδίζει κάθε είδους παρέμβαση τόσο στον Καϊάφα όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου.


 Τα ίδια και χειρότερα, ΤΟ ΓΟΥΔΊ ΤΟ ΓΟΥΔΟΧΈΡΙ. Για όλα φταίει το Π.Δ. και όλες οι κυβερνήσεις κοντράρουν τον δήμο Ζαχάρως,  τα έχουν βάλει με την περιοχή που την υπονομεύουν. Γι αυτό και τα λουτρά παραμένουν κλειστά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου