theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΖΑΧΑΡΩΣ [2]

    Λοιπόν γι αυτό το αλλοπρόσαλλο και υπερφίαλο πήδημα στο κενό του Ολυμπιακού Ζαχάρως  πολλοί Ζαχαραίοι καταλογίζουν ευθύνες, εκτός από το Δ.Σ. και δη τον πρόεδρο Γιώργο Μπάδα και στον Άρη Ρουμελιώτη, αλλά και στον Δήμαρχο. 
Γ' Εθνική: Ξεκίνησε φιλικά κι ενισχύεται ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ...   Στον μεν Άρη, που εξαρχής ανέλαβε προπονητής, ενώ δεν έπρεπε καν να συμμετέχει στο υπερφίαλο πήδημα, αλλά με την μεγάλη του εμπειρία να τους αποτρέψει, στον δε δήμαρχο γιατί έπρεπε να αντιδράσει και να μην συνδράμει σε τέτοια καραμπινάτη βλακεία, καθότι αρκετοί παράγοντες του Δ.Σ του ψευτο- Ολυμπιακού ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι ακόμα και ο προπονητής ο Ρουμελιώτης. Απλώς ο δήμαρχος έπρεπε να  τους προσγειώσει και να τους ξεφουσκώσει τα μυαλά …
    Στη συνέχεια λοιπόν μαζί με την κατρακύλα με συνεχείς ήττες και ξεφτίλες συντελέσθηκε ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα. Ήταν η διάλυση των ακαδημιών της ομάδας. Όρισαν υπεύθυνη την κυρία Γουργούλη, σύζυγο του αντιπροέδρου Δημήτρη Γουργούλη  και σε λίγους μήνες και η ακαδημία πήρε την κατιούσα, όπως και η διαγραφόμενη πορεία του Ολυμπιακού[1] 
   Υπόψη η πιθανότατη διάλυση του Ολυμπιακού έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και πάντα μετά από δυο-τρία χρόνια πλήρους αδράνειας, ξαναρχίζουν από την αρχή.
   Πλέον όλοι αναμένουν τη Γενική Συνέλευση της ομάδας, μπας και ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, που είναι πολύ ζοφερά. 
   Πριν λίγο καιρό ο Μπάδας [2] ξεκαθάριζε ότι η Γ. Σ θα γίνει στις 15 Ιουνίου και ότι ο ίδιος επουδενί δεν θα ανακατευτεί ξανά με τον Ολυμπιακό μια και έχει πάρα πολλά παράπονα  από τους Ζαχαραίους. Ρητά μας δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τα αθλητικά της Κρέστενας ή των Μακρυσίων. 
 Ο δε Καριώρης, εξαιτίας της αναβλητικότητας  δηλώνει ότι αποσύρθηκε πρόταση του άγνωστου Ζαχαραίου λεφτά, που εκπροσωπούσε. 
   Κουλουβάχατα  είναι τα πράγματα, όλα όμως είναι επάνω στο τραπέζι. 
 Σήμερα φιλοξενούμε έναν βαθύ γνώστη, που έχει φάει τα πράγματα του Ολυμπιακού με το κουτάλι από τα αλλοτινά χρόνια.  Είναι ο Σπύρος Νικολακόπουλος, ο γνωστός τοις πάσι Μανέτας. 
Ακούστε τον: 


[1Άξια επιχειρηματίας η κυρία που ανέλαβε τα ηνία, όμως τα παιδιά είναι  διαφορετική περίπτωση από  μπίζνες. Είναι πολύ λεπτή υπόθεση. Έχω χίλιες απορίες γιατί δεν χτύπησαν την πόρτα του Ζήρου που είναι ο μοναδικός στον τομέα αυτόν με  τόσες ζηλευτές περγαμηνές. Η όλη ιστορία με το mundialito είναι ένα πρωτοποριακό πείραμα σε όλη τη χώρα που δυστυχώς οι Ζαχαραίοι παράγοντες όχι μόνο δεν το αγκάλιασαν και δεν το υποστήριξαν αλλά απεναντίας το πολέμησαν όπως ακριβώς έγινε πριν λίγα χρόνια με την Κόκκινη Θύελλα
Οι γνωστοί λόγοι που έχουν να κάνουν από πολύ παλιά από τα χρόνια του Γυμνασίου  και πριν. Ο Ζήρος ήταν κομμουνιστής & ριζοσπαστικός με πατέντα, που το διατυμπάνιζε και πάλευε σε ένα κλίμα έντονα υπερσυντηρητικό, ακροδεξιό! Όπου και να περπατήσουμε συνεχώς συναντάμε νεαρούς που  τον χαιρετούν με προφανή ξέχειλη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Άλλοι παιχτάκια στο mundialito, στην "Κόκκινη Θύελλα"" κι άλλοι μαθητές στα Γυμνάσια, Ζαχάρως, Ζούρτσας, Κυπαρισσίας και Κρέστενας. Το ίδιο και στις λαϊκές, πανηγύρι!!! 
   [2] Ο νυν πρόεδρος της ομάδας και κύριος πρωταγωνιστής αυτής της απερίσκεπτης και υπερφίαλης πορείας, ό χι μόνο δεν αναλογίζεται την οικτρή κατάσταση της ομάδας και τις ευθύνες του, αλλά με κομπορρημοσύνη και αδικαιολόγητη αφέλεια χιλίων πιθήκων καυχιέται ότι ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου