theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ & ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ

     'Ένα εξώδικο απεστάλη  δια του  δικηγόρου παρά τω Αρείω Πάγω Μαρκόπουλου,   από τον Γρηγορόπουλο Χρήστο, τον τελευταίο ενοικιαστή και αντίδικο με τον δήμο, [κλικ ΕΔΩ] του πασίγνωσtου Christiano, στον δήμαρχο Ζαχάρως Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο. Τον καλεί, καλύτερα τον φοβερίζει με την σπάθη του νόμου να μην εκδοθεί καμία άδεια σε όλη την παραλία από τον Καϊάφα έως τη Νέδα. Ο ενάγων είναι αδελφός του γιατρού Τάκη Γρηγορόπουλου  που προεκλογικά διατυμπάνιζε εν χορδαίς και οργάνοις στον τύπο ότι θα είναι υποψήφιος και τελικά αποδείχθηκε εν πομπαίς και πορδοίς [κλικ ΕΔΩ].  


 Έχουμε τα εξής δεδομένα: 
       α] Το εν λόγω εξώδικο δεν είναι το πρώτο αλλά έχουν προηγηθεί άλλα δύο από τον ίδιο άνθρωπο, τα οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή τα έβαλε στο συρτάρι.
    β] Οι καντίνες της παραλίας αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή απόλαυση βεβαίως μετά τη θάλασσα και συνάμα αναμφισβήτητα την πρώτη ατραξιόν.
   γ] Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι καντίνες λειτούργησαν ημιπαράνομα, με τις πλάτες του Πανταζάρα, τη "μαγκιά του" όπως θέλετε πέστε το.
       δ] Όλοι μα όλοι οι καντινιέρηδες ήταν όχι  μόνο Πανταζικοί, αλλά μέχρι το κόκκαλο, ο τρίτος στρατός του. Έπιναν νερό στο όνομά του και τους είχε όλους υπό ομηρία!
Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος έχει συμφέρον να μην λειτουργήσουν φέτος οι καντίνες αλλά και το Παρά Θίν΄Αλός. 

  Πάμε λοιπόν να πιάσουμε το νήμα από την αρχή με τα συμφέροντα, κρυμμένα ή φανερά για τα οποία υπάρχει μια λογική εξήγηση.
   Εν πρώτοις έχουν συμφέρον να μη λειτουργήσουν οι καντίνες όλοι οι καταστηματάρχες που έχουν παραλιακά καταστήματα,  με τα πιο άμεσα αυτά του Κακοβάτου, Κοροβέσης και λοιποί [1].
  Συμφέρον έχουν και οι δύο δήμαρχοι και ο νυν και ο πρώην, γιατί: 
 -  Ο μεν  Πανταζής έτσι αποδεικνύεται περιτράνως   ότι αυτός με τον ένα ή άλλο τρόπο κατάφερνε και όλες οι καντίνες λειτουργούσαν πράγμα που δεν κάνει η καινούργια αρχή. 
  -  Ο δε Αλεξανδρόπουλος αφενός έτσι δικαιώνεται όλη η λυσσαλέα πολιτική του κατά του Π.Δ. [2] προσφυγή στον Άρειο Πάγο για άρση και κατάργηση και τα λοιπά απαράδεκτα και  αφετέρου   έτσι ικανοποιείται πλήρως η όποια εκδικητικότητα [3] για τους Πανταζικούς.

    Όμως επειδή έχουν προηγηθεί άλλα δυο τέτοια εξώδικα από το ίδιο το άτομο και επειδή επικαλείται εκτός από το Π.Δ. και έναν άλλο νόμο του 1986 συμπεραίνεται ότι ΟΛΑ έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον Cristiano. Ο λόγος; Τόσο απλός όσο και παράδοξος! Επιδιώκει την τιμωρία των Ζαχαραίων επειδή δεν τον υποστήριξαν όταν είχε το Παρά Θίν Αλός. Σε αυτή την παλαβή λογική συνηγορεί και η προσφυγή του ιδίου πέρυσι στο Εφετείο της Πάτρας για παράνομη λειτουργία του Παρα Θίν΄Αλός, ή οποία ακόμα δεν έχει εκδικασθεί αλλά το περίπτερο παραμένει κλειστό. Συνέπεια η γνωστή δικαστική διένεξη  μεταξύ δήμου και του νέου ενοικιαστή του Νικολόπουλου και τελικά την επέμβαση της ιδιοκτήτριας ΕΤΑΔ.  
   Στην παραπάνω απλή εξήγηση συνηγορεί και το εξής θλιβερό:
   Κάποιος Ζαχαραίος μηχανικός, όνομα και μη χωριό, ενημέρωσε και τσίγκλησε τον Ghristiano για το θέμα  των πολεοδομικών παρανομιών,όπου με βάση τα οποία έχουν κτισθεί όλα τα νεόδμητα κτήρια κάτω από τον πλάτανο με ψεύτικες πολεοδομικές άδειες επειδή δεν υπάρχει πολεοδομικό  σχέδιο κι αυτός πρόκειται να τα καταγγείλει στη δικαιοσύνη έτσι για να εκδικηθεί τη Ζαχάρω! [κλικ ΕΔΩ] Μέγας τραγέλαφος !!!
         Αξιοσημείωτο είναι ότι τα πλείστα  όσα αναφέρονται στο εξώδικο είναι επί λέξει διάφορες αναφορές του ίδιου του Αλεξανδρόπουλου, που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει δημόσια! Άλλος τραγέλαφος.

Τελικά και οι τοίχοι έχουν μάτια και αυτιά και όλα μαθαίνονται,  ακόμα και πόσα άτομα και ποια επισκέφτηκαν με τον Δήμαρχο την ΕΤΑΔ; 
ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ!!!!!!

[1] Όταν άνοιξε για πρώτη φορά η καντίνα ο Κοροβέσης, νυν αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος Τουρισμού και Πολιτισμού, είχε προβεί σε έντονες διαμαρτυρίες προσωπικά στο δημαρχείο. Αυτά δεν τα ξεχνάμε έτσι; Να μη μας κάνει κι ο Κοροβέσης την αθώα περιστερά...
[2] Αυτό εξάλλου είναι γνώμη ενός φίλου ντόπιου δικηγόρου, που όμως λέει τα πράγματα με το όνομά τους 
[3] Δυστυχώς τέτοια κατακριτέα αισθήματα , όπως επήρεια, αλαζονεία και εκδικητικότητα  παρουσιάζονται καθημερινά από τον κ. Αλεξανδρόπουλο.
ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
















          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου