theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...Ο ΚΑΡΙΩΡΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ....


Μήτσος Μπαδόπουλος, ο νέος πρόεδρος 
του Ολυμπιακού Ζαχάρως, πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού!!
      Τα καραγκιοζιλκίκια με θύμα τον ιστορικό Ολυμπιακό δεν έχουν τελειωμό.  
     Ο Μπάδας πλέον δεν έχει το θεό του! 
     Άκουσον άκουσον! Θα πάρει τον Πανηλειακό! 
    Εδώ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα κλείσει το σπίτι του για τον Ολυμπιακό και...τον Μανέτα και  παράλληλα σκορπά ...αδειανές βέβαια, ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό και δη παραβρίσκεται στην Γ. Σ και κατακλύζει τον τοπικό τύπο. κλικ ΕΔΩ, κλικ ΕΔΩ

    Για την ώρα δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα. Ο τύπος ή είναι θεοπάλαβος ή ....πρώτος μάγκας και όλους τους Ζαχαραίους τους δουλεύει ψιλό γαζί. Η πόζα του στον Πύργο τα λέει όλα! [1]

Τι Μπέος, τι Ψωμιάδης και τι Μαρινάκης. Μόνο το τσιμπούκι του λείπει! 
Αλλά και ο κ. Σολωμός με το μαύρο γυαλί του; Είναι όλα τα λεφτά.... Άξιος ..συνεργάτης!

Παρά τα τόσα ....σπουδαία & ευτράπελα παραθέτουμε ένα πολύ σχετικό βίντεο με τον Γιώργο Καριώρη που έχει τη δική του ιστορία στα αθλητικά του της Ζαχάρως αλλά και του νομού μας μια και είναι Γαστουναίος.


   Κι αυτός θα σηκώσει μπουχό στη Ζαχάρω μια και καταγγέλλει σημεία και τέρατα και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, κυρίως στα οικονομικά που είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό θέμα. 
   Στη χτεσινή μου δε επαφή μού δήλωσε ότι εάν ο Μπάδας, για τον οποίο έχει βγει από τα ρούχα του, παραδώσει την ομάδα σε εύλογο χρόνο, τότε η πρόταση περί Ζαχαραίου επιχειρηματία εξ Αθηνών, ισχύει μέχρι κεραίας!
   Οπότε όλα θα "παιχτούν" στην Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού...
   Εκεί ο Κάβουρας, εκεί και το ζουμί του.
 Πότε όμως θα γίνει το ξέρει μόνο ο Μπάδας, ο οποίος μας δήλωσε κοφτά και...μάγκικα ότι αυτός παρέλαβε την ομάδα πέρυσι στις 25 Ιουλίου και θα την παραδώσει την ίδια ημερομηνία.
 Πιάσ' το αυγό και κούρευτο!!!

   [Οι δηλώσεις του Μπάδα λίαν προσεχώς...]

[1] Υπόψη  κατάγεται από το Αγρίνιο και μάλιστα από τα χωριά της λίμνης   Τριχωνίδας, κι αυτό τα λέει όλα. Αν και έχω καλούς φίλους κι από εκείνη την περιοχή, Λαζουραίους, Αυγέρη, Άντα κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου