theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΣΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ" ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ

    Ένας λεβέντης Ζαχαραίος κουκουλοφόρος [αν είναι δυνατόν να είσαι λεβέντης και  κουκουλοφόρος....] που τις προάλλες μας έκανε ένα σχόλιο, που στη φούρια του εν πλήρει συγχύσει το έκανε δυο μέρες συνέχεια. Επειδή λοιπόν το σχόλιο πράγματι είναι ...ευφάνταστο και αφοπλιστικό, τόσο που με κόλλησε στον τοίχο στην κυριολεξία, σας το παρουσιάζω. Τέτοιο μυαλό και τέτοιο επιχείρημα είναι σπάνιο.

ΜΕΓΑΛΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΛΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ Η ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ? στο Ο ΣΥΡΙΖΑ

  Εξαρχής το ύφος και το ήθος του σχολίου με τους ....πνευματώδεις χαρακτηρισμούς  και το τάχα μου αμέριστο ενδιαφέρον και την  υποστήριξή του στους αδυνάτους και στους μικροκληρούχους καταμαρτυρεί το ποιόν του χαρακτήρα του. Τι να κάνουμε δυο-τρεις είναι τέτοιοι στη μικρή κοινωνία και κάνουν μπαμ…. Όλος ο κόσμος τους ξέρει.
Τέλος πάντων ξεπερνώ όλα αυτά και απαντώ στο μεγαλοφυές ερώτημα.
     Λοιπόν το ποσοστό  των κληρούχων πάνω από 10 στρέμματα σαφώς είναι μικρότερο από   το ποσοστό  των Ζαχαραίων που έχουν δεύτερη ή τρίτη κατοικία, εξοχικό, στον Άγιο Νικόλαο και μεγαλύτερο από το ποσοστό που το έχουν κανονικά νομιμοποιήσει . Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Όμως αυτό είναι το κριτήριο για να χαρακτηρίσουμε το Π.Δ. αντιαναπτυξιακό σε βάρος του λαού και υπέρ των ολίγων; Ή αλλιώς θεωρείς εσύ που τόσο κόπτεσαι για το πόπολο ότι είναι ανάπτυξη κάθε χωραφάκι και σπιτάκι κι ας είναι αυτό σπιτάκι μέσα στο δάσος, στο βουνό ή στην παραλιακή ζώνη ή οπουδήποτε έξω από τα πολεοδομικά σχέδια των πόλεων και των χωριών ή και των οικισμών; Υπάρχει κανείς οικονομολόγος ή πολεοδόμος, ακόμη και νεοφιλελεύθερος που έχει αυτές τις απόψεις για την οικιστική πολιτική; ; 
   Όμως και 4 στέμματα να ήταν το όριο δόμησης εσείς οι  Δομέστιχοι και Καππαδόκες πάλι λυσσαλέα θα πολεμούσατε το Π.Δ. για την Προστασία. Τώρα που με τον νέο εκσυγχρονιστικό νόμο και τη σχετική ζωνοποίηση που το όριο στην περιοχή της Ζαχάρως μέχρι τον σταθμό θα πέσει στα 4-5 στρέμματα να δούμε εσύ  και οι άλλοι δομέστιχοι θα το αποδεχτείτε το  Π.Δ.;  Τότε όλοι οι Ζαχαραίοι θα ξεχυθούν  να κατασκευάσουν σπίτια στα χωράφια τους!
   Και το άλλο, στη διαβούλευση που ήταν ελεύθερη και ανοιχτή για αρκετό καιρό δεν έλαβε μέρος κανείς Ζαχαραίος, ούτε καν ο δήμος (δημοτική αρχή και αντιπολίτευση) που τόσο κοβόταν και πασχίζει. Αλλά και όταν το υπουργείο ζήτησε τις θέσεις του ο δήμος μας, το ίδιο και οι παρακείμενοι δήμοι, το απαξίωσαν εντελώς. Εγώ συμμετείχα και συνέβαλα, έστω και λίγο, στην ελάττωση του ορίου δόμησης που στο σχέδιο ήταν 20 στρέμματα. Ευτυχώς scripta manent,  τα λόγια πετούν και τα γραφτά μένουν και αποδεικνύεται ότι η  πρότασή μου ήταν τα 5 στρέμματα. [κλικ ΕΔΩ] [1]Εάν τότε καταθέτονταν 50 διαμαρτυρίες τι  λέτε πως θα γινόταν;  
   Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και οι φτηνοί λαϊκισμοί ξεφτίζουν και γίνονται μπούμερανγκ!  
   [1] Δες και την αναφορά ΄που έκαναν οι λεβέντες του χωριού μου τότε στη διαβούλευση, ΜΝΗΜΕΙΟ!!! 

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη η περιουσία και κόπος του κοσμάκη πρέπει να εξευτιλίζεται και φυσικά οι αριστεροί αγωνιστές παπαδημούλιδες να πλουτίζουν. Αν δεν ήσουν βολεμένος και αργόμισσθος μια ζωή, αν είχες δουλέψει έστω και μιαν ώρα στη ζωή σου, θα σεβόσουν τον απλό λαό και δε θα τον κορόιδευες. Στο κάτω κάτω αύτός ο λαός με τη σκληρή δουλειά γεμίζει την τσέπη σου ώστε να παριστάνεις τον "αγωνιστή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΕ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ
    1ον ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΚΛΠ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ.για την ταμπακερα ακομα τιποτα
    2ονΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.ειδικα για σενα καλυτερα να ρουφας παρα να μιλας.ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ,ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ,ΟΤΙ ΧΩΡΑΦΙ 10 ΣΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 30 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΩΝ 10.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    3ον ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΖΑΧΑΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΣΤΑΛΙΝ ,ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΠ.
    4ονΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΑ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ .
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή