theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!


     Σήμερα αυτή μας η ανάρτηση είναι μια απάντηση στον προχθεσινό κουκουλοφόρο,κλικ ΕΔΩ που τόσο ξετσίπωτα και προκλητικά είχε το θράσος που τον διακατέχει να ρίξει λάσπη κατά της Αριστεράς. 

  Μα καλά για μένα, που του τα ρίχνω και τον ξεσκεπάζω συνέχεια ας πει ότι γουστάρει. Ακόμα και ανήθικο και κομπλεξικό με ανεβάζει ψευτοαγωνιστή και εκμεταλλευτή του λαού με κατεβάζει. Με γεια του και χαρά του, ευτυχώς που όλοι ξέρουμε τα κουτάλια και τα πιρούνια όλων μας! 
   Αλλά τέτοια αλά Γκαίμπελς επιχειρήματα  συλλήβδην   κατά της Αριστεράς μόνο ένα άρρωστο μυαλό μπορεί να τα υποστηρίξει. 
       Εάν είναι δυνατόν, καταγγέλλει ότι ΟΛΕΣ οι ΜΚΟ  είναι όργανα του μεγάλου Κεφαλαίου οπότε και η Αριστερά και όλες οι Οικολογικές & Περιβαλλοντικές Οργανώσεις που τις υποστηρίζουν είναι υπηρέτες και κομισάριοι του Κεφαλαίου.      Και οι αριστεροί, λέει, πλουτίζουν σε βάρος του λαού. 
  Δεν βλέπει τουλάχιστον τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών;
  Και όμως αυτά τα υποστηρίζει δημόσια, ανώνυμα όμως υπογείως και εκ του ασφαλούς.
   Αυτά είναι τόσο πρωτάκουστα, παράδοξα και χαζά που ούτε ένα παιδί του δημοτικού δεν τα λέει. Δεν είναι ανόητος και παλαβός; Νομίζει ότι έτσι με λασπολογίες και ψευτιές υποστηρίζει τα συμφέροντά του και από πάνω το παίζει και προστάτης του λαού! Σκέτος λαομπαίχτης!!!
    Όμως πλέον δεν θα του ξαναδώσω βήμα  να φορά κουκούλα και να βρίζει ασύστολα την Αριστερά.
    Κύριε Δομέστιχε και Καππαδόκη άλλη φορά μόνο με το ονοματάκι σου. Αλλά δεν τολμάς γιατί είσαι θρασύδειλος και ανθρωπάκι….

            Άκουσον, άκουσον, στο τέλος υποστηρίζει ότι έχω πρόβλημα να μην χτίζουν σπίτια οι άνθρωποι. Με αυτό και μόνο με κόλλησε στον τοίχο. Δεν είναι πανύβλακας που λέει κι ο Σχίζας;
   Να με συμπαθάτε που εκφράζομαι με αυτόν τον έντονο τρόπο αλλά αυτοί οι τύποι, ακροδεξιοί &  χρυσαύγουλα έτσι και χειρότερα θέλουν. Στον σταυρό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου