theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΣΧΟΛΙΑ & ΣΧΟΛΙΑΝΑ

 ΑΛΦΑ

Α] ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟ "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΊΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ;

Προχτές, την Παρασκευή 18 Νοέμβρη, εκεί που  κρεμάγαμε το πανό["Ψωμί, Παιδεία-Ελευθερία"] στα κάγκελα ήρθε μια κοπελιά, άνετη και απλά μας ρώτησε τί κάνουμε: Τη ρωτώ εάν είναι η Λυκειάρχης ή η Γυμνασιάρχης και μας απάντησε ότι ήταν η υπεύθυνη του προαύλιου χώρου. Ο δε  κουμπάρος, πάντα ευφραδής, της απαντά: "σκορπάμε ιούς, πολιτικούς όμως.." και η κυρία καθηγήτρια έφυγε όπως ήρθε.

  Ως εκ θαύματος την Κυριακή το πρωί το πανό, έκανε φτερά. Από έγκριτες πληροφορίες μάθαμε ότι για την ...αποκαθήλωση δεν έχει ουδεμία ευθύνη το σχολείο!  Οπότε ή κάποιος από το δήμο έδωσε εντολή για το κατέβασμα [1] ή το έκανε κάποιο άθλιο φασιστόμουτρο.  Πάντως ότι και να συμβαίνει "δικαιολογείται".  Είπαμε παραπάνω για τον γκρίζο  "ουρανό" της Ζαχάρως. Φασιστοφωλιά!!! Αλλά δεν περίμενα  και τέτοια  ιεροσυλία κατά του Πολυτεχνείου, πού αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές και ηρωικές σελίδες της πατρίδας μας. Για μια άλλη φορά επιβεβαιώνουν τα όσα γράφω στο άρθρο ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, που δημοσιεύτηκε τις προάλλες στην "ΠΡΩΙΝΗ" και  πρόκειται να αναρτηθεί εδώ μεθαύριο.

Β] ΕΚΛΕΙΣΕ & ΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ AlPHA BANK

Η τράπεζα έχει κλείσει εδώ και καιρό όπως και η Εθνική αλλά και άλλα δημόσια και μη καταστήματα. Μέχρι πριν από 15 ημέρες υπήρχε το  μηχάνημα  ΑΤΜ που εξυπηρετούσε πολύ κόσμο. Κι όμως δεν υπήρξε ουδεμία διαμαρτυρία. Ο δήμος τι έκανε; Ούτε καν για τα μάτια...
Φοβάμαι ότι και για αυτή την εξέλιξη φταίει το Π.Δ....


[1] Όπως με ενημέρωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Δήμ. Σκαλτσά και μπράβο της δεν έγινε ουδεμία ενέργεια από τον δήμο, οπότε  κάποιο παλιόσκυλο, όπως λέει κι ο κουμπαράκος μου έκανε το ...καθήκον του. Ούστ ρε παλιόσκυλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου