theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ. ΣΒΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ....

     Πράγματι ο τραγέλαφος δεν έχει όρια. Ο ένδοξος Ολυμπιακός Ζαχάρως, το έμβλημα της πόλης από τα προπολεμικά χρόνια, [έτος ίδρυσης 1932], όπου νάναι οδέυει σε πλήρη καταστροφή. Εντός ολίγων ημερών τελειώνει η προθεσμία να πληρώσει τα χρέη του στην ΕΠΣ Ηλείας  και διαγράφεται εντελώς από όλα τα αθλητικά κιτάπια. Με ένα λόγο σβήνει από το χάρτη! Αφανισμός! 
   Πολλάκις στο παρελθόν είχαμε περιόδους σιωπής και μη συμμετοχής στα αθλητικά δρώμενα του νομού, απλώς ξαπόσταινε και ξανά μπροστά! Τώρα όμως τετέλεσται.....  
 Βεβαίως στον τάφο του, που είναι τάφος της εντροπής και της καταχθόνιας κατάντιας έχει πάρει μαζί του και την πανώρια κόρη, την Κόκκινη Θύελλα,[κλικ ΕΔΩΕΔΩ]
        Δυο αμείλικτα ερωτήματα:

  • Τελικά πόσα χρήματα χρωστάει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως; Ακούγεται ένα τεράστιο ποσό, που φτάνει τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ!
  • Μα καλά σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να επιβαρύνονται τα πρόσωπα που ευθύνονται και όχι να πέσει στις πλάτες όλων των δημοτών; Έκαναν το κομμάτι τους και αποτραβήχτηκαν κύριοι. Τα ανθρωπάκια, οι μωροί!
   Για να δούμε, τελικά τι θα δούμε, μια και αυτή η οικτρή κατάσταση δεν είναι αποτέλεσμα της κακής μοίρας αλλά της συμπεριφοράς και της πολιτικής ορισμένων ανθρώπων. Από τούτο το ελεύθερο και αυτόνομο βήμα έχουμε καταγγείλει μετά παρρησίας αυτά τα συγκεκριμένα άτομα.[κλικ ΕΔΩΕΔΩ], που δυστυχώς ζουν και βασιλεύουν..
     Θα έχουν κάποια συνέπεια, επίπτωση, τουλάχιστον από τον κόσμο; Αντίθετα, όπως έχει δείξει η μακραίωνη ιστορία, επιβραβεύονται!  


 Παρεμπιπτόντως  φέτος στην Β΄ ερασιτεχνική, την τελευταία κατηγορία, συμμετέχει μια άλλη ομάδα με έδρα τη Ζαχάρω, με το όνομα ΕΘΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ. [1] Ποιοι είναι πίσω από αυτό το επιχείρημα και τι αποβλέπουν; Όλα θα τα μάθουμε με τον καιρό και θα τα πούμε. Μέχρι τότε θα έχει κυλήσει πάρα πολύ νερό κάτω από τη γέφυρα της Νέδας. 
   Φημολογείται δε ότι το καράβι, καλύτερα βαρκούλα καρυδότσουφλη, την πιλοτάρει κάποιος Κακοβατίτης. Πάλι ο Κακόβατος, που έχει βγάλει κάτι τζιμάνια, όνομα και μη χωριό. 
Σας υπενθυμίζω μια παλιά μας [κλικ ΕΔΩ] εξακρίβωση:      
Ποια είναι η ωμή αλήθεια; Στον αθλητικό χώρο στις μικρές πόλεις της επαρχίας εμπλέκονται άτομα για να ικανοποιήσουν άλλοι προσωπικές βλέψεις και μικροσυμφέροντα και άλλοι προσωπικές εγωιστικές μεγαλομανίες επίδειξης και ανάδειξης στη μικρή κοινωνία  ή και ψυχολογικές αντιλήψεις και συμπλέγματα  ανασφάλειας και κατωτερότητας.
    Εδώ είμαστε για τα νεότερα. 
    Διαισθάνομαι νέα καραγκιοζιλίκια, στιλ   Μπάδα...του απίθανου!

[1]  Τουλάχιστον ο Ενικός Πειραιώς ονομάσθηκε   έτσι μια και σχετίσθηκε με τη Μεγάλη Ιδέα, τι σκαρφίστηκαν οι νέοι ιδρυτές πώς και γιατί επέλεξαν αυτό το όνομα, είναι άγνωστο. Σίγουρα πάντως αντιπροσωπεύει τα εθνικόφρονα  φυράματα του ή των πρωτεργατών. Το πιθανότερο δε  είναι ότι τα χρώματα της νέας ομάδας θα είναι τα γαλανόλευκα. Θα έχει μεγάλη πλάκα το σήμα να είναι το πουλί με τους Φοίνικες. Εδώ στη Sugartown, όλα να τα περιμένεις. Μια δε και το έφερε η κουβέντα, προχτές παραβρέθηκα τυχαία στο σημαιοστόλισμα για την εθνική μας γιορτή της 28η Οκτωβρίου, στον Ευαγγελισμό, οπότε λέω στους δυο .. σκηνογράφους: Ευτυχώς που δε βάλατε και το ...εθνικό πουλί δίπλα. Νέα παιδιά ήταν, και δεν κατάλαβαν τίποτα... Απλώς με κοίταξαν παράξενα.. Νέα ήθη βλέπετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου