theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΟΙ ΤΡΕΙΣ [3] ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΠΈΡΥΣΙ.. ...

        Η φετινή χρονιά, είπαμε και ξαναλέμε, να φύγει και να μην ξαναγυρίσει, ποτέ των ποτών, είτε με το ίδιο πρόσωπο είτε με άλλο, διαφορετικό.
 Με τα γενικά τραγικά συμβάντα, πανδημία, από τη μια και από την άλλη τα σχετικά προσωπικά δυσάρεστα,  μας ανάγκασαν πολλές  προγραμματισμένες δράσεις, δραστηριότητες και σχέδια, άλλα να αναβάλουμε και άλλα να  ματαιώσουμε εντελώς. 
Όταν η ματαίωση,  γίνεται αναγκαστική από δική σου υπαιτιότητα, τότε ναι είναι πικρή και δυσάρεστη και εντάξει τα βάζεις με τον εαυτόν σου.. Όταν όμως επέρχεται από άλλους, ξένους προς εσέ, παράγοντες, τότε το αποδέχεσαι πιο εύκολα, το καταπίνεις κι ας είναι μια οριστική ακύρωση. Όταν όμως αυτό αναβάλλεται ΄για το μέλλον, σε φορτώνει με υποχρέωση. Είναι μια χρωστούμενη παρακαταθήκη, μια μόνιμη εκκρεμότητα μέχρι να ικανοποιηθεί ανάλογα. 
 Έτσι λοιπόν, οι τρεις (3), πιο σημαντικές εκκρεμότητες για τη νέα χρόνια, βεβαίως καλώς εχόντων των πραγμάτων, η θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, όπως μας έλεγε ο κ. Καθηγητής, είναι:
  • Η έκδοση του πολυδιαφημισμένου, εννοείται από μένα, βιβλίου μου: "ΣΤΟΥΦ ΑΝΔΡΑΒΙΣ & ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΡΑΙΟΙ".[κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ κυρίως ΕΔΩ],. Όλα ήταν έτοιμα,  γραμμένο με όλα τα μέα και τα σέα, φωτογραφίες κτ.λ. με τον εκδοτικό οίκο είχαμε συμφωνήσει, μέχρι και την παρουσίαση είχαμε σχεδιάσει, ημερομηνία, ομιλητές, οπωσδήποτε στην Ανδραβίς, όλα έτοιμα...μετά βαϊων και κλάδων. 


  • Η προγραμματισμένη εκστρατεία, κατά κάποιον τρόπο, για το μέγα θέμα που καίει την Ηλεία, τη Συνεργατική Οργάνωση [κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ,ΕΔΩ, ΕΔΩ]. Είχαμε δε συμφωνήσει μαζί με τον Μάκη Μπαλαούρα και με αρκετούς δημάρχους στην Ηλεία τη διοργάνωση σχετικών δράσεων [ομιλίες, ημερίδες] στο νομό μας. [Μάλιστα από πέρυσι έχει μείνει αδημοσίευτο σχετικό άρθρο το οποίο αναρτούμε σήμερα) 
  • Η ενεργητική εμπλοκή μου με την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζαχάρω, προκειμένου να συμβάλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, σε μια καινούργιά επανεκκίνηση. κλικ ΕΔΩ Μια σχετική, πρόσκαιρη περιγραφική αναφορά της όλης κατάστασης έγινε στην ανάρτηση κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου