theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ & ΣΗΜΑΣΙΑ

Χθες αργά μας ήρθε ένα σχόλιο από ένα Ζαχαραίο φίλο, που όπως φαίνεται γνωρίζει πάρα πολλά. Επειδή θεωρώ πως είναι πολύ επίκαιρο, εύστοχο και πρωτοαναφέρεται μια άλλη διάσταση, άλλη πιθανή εξέλιξη σχετικά με το δήμο Ζαχάρως, έγινε και ανάρτηση, αν και ανώνυμη....

" ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΑΚΗ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ? ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΑΞ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ? ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2010, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ? ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΟΧΙ?
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ( ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΑΚΗ Ο ΟΜΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ( ΟΠΩΣ ΔΙΕΔΙΔΕ Ο ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ."
29 Ιανουαρίου 2011 12:55 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου