theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΣΤΗ SUGARTOWN ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....

O Γεώργιος Μπάμης, 6ος δημοτικός σύμβουλος στη σειρά σταυροδοσίας από τον συνδυασμό του Πανταζή Χρονόπουλου, θα ασκήσει τελικά καθήκοντα δημάρχου Ζαχάρως.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr ο κ. Μπάμης απεδέχθη τη θέση του δημάρχου μετά από την άρνηση των συμβούλων που είχαν συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από αυτόν να το πράξουν. Πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, προερχόμενες από συμβούλους που αρνήθηκαν την δημαρχία, κάνουν λόγο για πρακτικούς λόγους (επαγγελματικές / οικογενειακές υποχρεώσεις) που οδήγησαν τους πέντε πρώτους σε σταυρούς στην απόφαση να αρνηθούν τον δημαρχιακό θώκο.
Γεγονός πάντως είναι πως η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, μιας και πρόσφατα είχε σταλεί από το δήμο Ζαχάρως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η πράξη ορισμού ως δημάρχου του δημοτικού συμβούλου Νίκου Χαραλαμπόπουλου (ο οποίος είχε προβεί και σε σχετικές δηλώσεις), αλλά τελικά δημαρχιακά καθήκοντα θα ασκήσει ο κ.Μπάμης και όχι ο κ.Χαραλαμπόπουλος.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα διαδραματιστούν κατά τη βραδυνή ορκωμοσία που έχει προγραμματίσει η Πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου -που ως γνωστόν δεν θεωρεί έγκυρη την ορκωμοσία οι παρατάξεις του Αλεξανδρόπουλου και του  Μπούσμπουρα- και στην οποία έχουν κληθεί για να ορκιστούν  αναπληρωματικοί δημοτικοί σύμβουλοι.
ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ . ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΤΟΝ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ??? OI ZOYRTSANOI ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ………
Εγράφη από τον ΖΑΧΑΡΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου