theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011





ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ 
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο       ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ
        Η δημοκρατία ποτέ δεν έχει αδιέξοδο
ΕΔΩ SUGARTOWN
Κύριοι τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
 Ο νόμος είναι απολύτως σαφής και δεσμευτικός για όλους, παντού και πάντα. 
 Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 64 του Ν. 3852/2010 που καθορίζει την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) εάν αυτό δεν έχει εκλεγεί  μέχρι και τη 2η Κυριακή του Γενάρη[i], τότε θεωρείται από το νόμο ότι Πρόεδρος εκλέγεται  ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης, που είναι ο Βλάχος,  Γραμματέας ο δεύτερος της ίδιας παράταξης, που είναι ο Κρανίτης και  Αντιπρόεδρος ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της μείζωνος αντιπολίτευσης, ο Αλεξανδρόπουλος.

 

Έτσι εχόντων των πραγμάτων:
·         Πρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ θα είναι και οι δύο Ζουρτσάνοι.
·         η Ανατολή του Αγραπιδά δεν παίρνει κανένα πόστο και θα του μείνει η αλλοπρόσαλλη πολιτική και η απρόσμενη στάση του.
Ο δε..μεγάλος Ρέγγος  τελικά εκλέγεται …καντηλανάφτης στον Άγιο Γεώργιο του Γιαννιτσοχωρίου.




[i] 1) οι ορκωμοσίες ανεξαρτήτως ποιος τις προσκάλεσε και ανεξαρτήτως  που έγιναν και με ποιο τρόπο είναι νόμιμες, οι δε ορκωμοσίες μετά τις 31/12/10 θεωρούνται  μη γενόμενες. Οπότε το νέο Δ. Σ. αποτελείται από τους εκλεγέντες που ορκίσθηκαν στις δύο πρώτες ορκωμοσίες, ήτοι τους 16 Πανταζικούς, 3 του Αγραπιδά, 1 του ΚΚΕ, 6 του Αλεξανδρόπουλου και 1 τον Μπούσμπουρα. Καθώς δεν ισχύει και όποια εκλογή πραγματοποιήθηκε από οποιουσδήποτε άλλους.  Επομένως τα δημοτικά όργανα, όπως το προεδρείο και ο νέος αχυράνθρωπος δημαρχεύων Μπάμης είναι  μαϊμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου