theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ


Δέστε την τρυφερότητα στο βλέμμα και στο άγγιγμα!
        Σήμερα το πρωί, στις 8.30 π.μ. άρχισε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου» με την ίδια σύνθεση όπως και η προηγούμενη που κρίθηκε μη νόμιμη, ΑΚΥΡΗ δηλαδή με τους τακτικούς Πανταζικούς, τους τρείς του Αγραπιδά, το Δημήτρουλα[i] και τους 6  Πανταζικούς που ορίσθηκαν στην προηγούμενη μαϊμού συνεδρίαση προς αναπλήρωση των τακτικών του Αλεξανδρόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι προεδρεύων ήταν ο Βλάχος, κανονικά ως πρώτος από την πλειοψηφούσα παράταξη, δημαρχεύων όμως αντί του Μπάμη, που έχει ορισθεί από την Εποπτεύουσα   Αρχή άσκησε     χρέη ο Κρανίτης, εκλεγμένος από άκυρη συνεδρίαση. Με ένα λόγο κουλουβάχατα. Πάλι μαϊμού το πράγμα!!!
Οι άνθρωποι ή δεν καταλαβαίνουν γρυ ή κάτι άλλο συμβαίνει…Μα καλά όλοι αυτοί που έχουν συσπειρωθεί παρά τω ..βασιλεί, αλλά και ο κύριος Αγραπιδάς, ο πολλά υποσχόμενος και εξ Αθηνών ορμώμενος; Πολύ καθαρά το γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση: καλύτερα να πάει στο σπιτάκι του..    
Αγαπητοί μου πλέον ο νόμος αλλιώς θα πράξει. Τέρμα το πήγαινε έλα. Από τη μια μεριά πρακτικά και από την άλλη ακυρωτικές πράξεις. Αλίμονο στους πολίτες, στο λαό του δήμου.



[i] Η Άλβενα με τόση δοξασμένη ιστορία από το ‘21 και πιο πριν, πρώτη φορά βγάζει Νενέκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου