theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.15 Μ.Μ. ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ¨  ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΑΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. 

ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ν.Ε.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει τη δική του άποψη ΕΠΟΝΥΜΩΣ  

<<Ο Συνδυασμός «ΑΝΑΤΟΛΗ» τηρώντας κατά γράμμα τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852, και την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που δημοσιεύθηκε στις 14 Δεκ. 2010 προσήλθε στην πρόσκληση που έλαβε για ορκωμοσία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάληψη των καθηκόντων των εκλεγμένων είναι η ορκωμοσία μέχρι 31-12-2010.

    Η εγκύκλιος ορίζει ότι την πρόσκληση εκδίδει ο εκλεγείς δήμαρχος, όπως αναφέρεται στην απόφαση επικύρωσης της εκλογής του Πολυμελούς Πρωτοδικείου. Η ορκωμοσία είναι εσωτερικής φύσης πράξη που δηλώνει μια ηθική δέσμευση στο Σύνταγμα και ενώπιον των Θρησκευτικών Αρχών, συνεπώς δε συνδέεται με την άσκηση καθηκόντων.
    Κατά συνέπεια οφείλαμε να προσέλθουμε διότι η νομοθεσία δεν παρέχει τη δυνατότητα ορκωμοσίας κατά Δημοτικές Παρατάξεις.
    Μόνο εάν υπήρχε λόγος αντικειμενικής αδυναμίας, μπορούσε κάποιος από τους εκλεγέντες να μην προσέλθει, αλλά όφειλε προηγουμένως να ενημερώσει εγγράφως τη Δημοτική Αρχή, και να προσέλθει σε άλλη ημερομηνία για να ορκιστεί.
    Κατά συνέπεια προσήλθαμε και ορκιστήκαμε νομίμως. Σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει καμμία αμφισβήτηση. Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Ο τόπος και οι πολίτες αντιμετωπίζουν καυτά προβλήματα και με αυτά πρέπει να ασχοληθούμε. Πρώτιστο μέλημα όλων πρέπει να είναι η λύση των προβλημάτων και η λειτουργία του Δήμου.>>
                                                                                                                         Κωνσταντίνος Αγραπιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου